Coverband Noord Brabant gezocht? voor uw bruiloft of feest in Noord-Brabant? Of een cover-band voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest in Noord Brabant?
Coverband Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen!

Coverband Noord Brabant

Coverband Noord Brabant reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen voor uw bruiloft in de omgeving van Brabant? Of een band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band reist graag voor u door het hele land om bij uw te komen spelen.

Onze coverband staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment.  Deze Coverband is niet zomaar een band, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Beste Coverband van Nederland

Coverband noord brabant
Coverband noord Brabant

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de Hollandse krakers zijn wij niet vergeten.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij zorgen op een muzikaal verantwoorde wijze de nummers achter elkaar aan te spelen. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest altijd een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden overal op.

Totaal pakket

Coverband Noord Brabant levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Coverband Noord Brabant / Nederland

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire uitgebreid aanwezig!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze band spelen wij niet alleen in de regio Noord Brabant, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kun u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij  voeren ons vak al sinds 1994 uit. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn

Wij als muzikanten of artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Coverband Noord Brabant

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Of navigeer verder:

Zuid Holland Gelderland Flevoland Overijssel
Noord Holland Utrecht Groningen Friesland
Noord Brabant Zeeland Drenthe Limburg

 

 

 

Zie ook onze andere pagina’s:

Allround coverband

Sluit Menu