Top 100 Coverband gezocht? Een top 100 Coverband speelt de bekende hits die in de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en de 10’s populair waren en nu nog steeds zijn.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als Top 100 Coverband met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

Top 100 Coverband

Top 100 Coverband

Top 100 Coverband Escape bestaat al sinds 1988 en heeft alle muziekstromingen al meegemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40.

Mocht er op uw bruiloft, bruiloftsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt echt alles!

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo. Dit is de essentie van een echte Top 100 Coverband.

Top 100 CoverbandUltieme top 100 band

Escape is de ultieme Top 100 band met de allernieuwste hits van deze week en populaire hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s in hun repertoire. Check de repertoirelijsten op de informatie pagina of de repertoire nieuwsflits en overtuig uzelf van het uitgebreide en unieke repertoire.

 

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Zie ook onze andere pagina’s:

Coverband voor een Bruiloft
Live muziek voor een bruiloft Nederlandse band
Coverband Festival band
Bruiloftbands Coverband Bruiloft
Coverband Den Haag 25 jarig huwelijk