Livemuziek voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje gezocht?

Heeft u een bedrijfsfeest met veel mensen uit veel verschillende leeftijdsgroepen? Dan is de band Escape een goede keuze voor de muzikale omlijsting van uw bedrijfsfeest. Door het enorme repertoire kan de band Escape iedereen op uw personeelsfeest bekoren en op de dansvloer trekken. Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan mooie klanken ten gehore brengen op een lager geluidsniveau. Maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat Coverband Escape helemaal los met de juiste live muziek aangepast aan de gasten op uw feest.

Livemuziek voor een bedrijfsfeest nodig?

Livemuziek voor een bedrijfsfeest

Een groot of een klein bedrijfsfeest, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man, maar doet ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 man, een grotere band betekend niet betere of meer gevarieerde muziek. De bühne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band en de muziek klinkt net zo krachtig en vol.

Escape, de beste livemuziek voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Livemuziek voor een bedrijfsfeest gezocht?

Uw bedrijf heeft een jubileum of het jaarlijkse personeelsfeest? Of misschien de korstborrel of gala? Of gewoon een personeelsfeestje om het goede jaar te vieren. Voor de muzikale omlijsting en de livemuziek bent u bij Coverband Escape aan het goede adres.

Jarenlange ervaring

Al jaren speelt Escape op de mooiste bedrijfsfeesten van allerlei bedrijven, groot of klein, in Nederland. Van de Nationale Nederlanden tot aan de Nederlandse Spoorwegen, Escape heeft op hun feest gespeeld.

WSP-Food Kerstgala 2018

Regiowest feest Nederlandse Spoorwegen

Op dit feest van de Nederlandse Spoorwegen heeft Coverband Escape ook de welbekende volkszanger Tino Martin verzorgt. Dit maakte de avond tot een waar spektakel.

Bekijk de rest van onze website of doe een informatie / offerte-aanvraag.

Bel band voor bedrijfsfeest 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvragen
Sluit Menu