Livemuziek voor een bruiloft gezocht? Bent u op zoek naar live muziek voor uw bruiloft, trouwerij of huwelijksfeest? voor het belangrijkste momenten van uw leven?
Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want:

 

Coverband Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen van live muziek op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden en uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape.

Livemuziek voor een bruiloft
Livemuziek voor een bruiloft
Livemuziek voor een bruiloft
Livemuziek voor een bruiloft

Unieke livemuziek voor een bruiloft

Het unieke en zeer uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen. Tijdens onze 15 minuten pauze natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen.

Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Flexibele band

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen.

Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort. Wij kunnen makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan. Wij zijn de Livemuziek voor een bruiloft!

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Livemuziek voor een bruiloft
Livemuziek voor een bruiloft

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Heeft u nog andere vragen stel ze gerust, wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Voor en achternaam

Band prijzen livemuziek voor een bruiloft

Bent u benieuwd naar onze band prijzen dan verwijzen wij u graag naar onze pagina band prijzen toe.

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band. Lees Meer>>>


Band voor bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten kunt u bij onze Bruiloftband terecht:

Band voor bedrijfsfeesten gezocht? Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band. Dan is ” Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens jullie feest. Door het enorme repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de allernieuwste hits uit de top 40… Lees Meer>>>


Bruiloft dj inhuren?

Bruiloft DJ inhuren of een band huren voor een bruiloft? Dan bent u bij coverband Escape aan het juiste adres want bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!
Bij coverband Escape boekt u gegarandeerd een professionele bruiloft DJ.
Wilt u graag een band met een bruiloft DJ voor op uw feest? Is een band alleen niet genoeg? Houdt u van afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloft band Escape in combinatie met een DJ geboekt worden. Lees Meer>>>

 


Biografie Bruiloftband Escape

bruiloftband
         Live muziek op jullie bruiloft

De Nederlandse Bruiloftband (Escape) is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyboarder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over en vormde de formatie Escape. Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

1995 weer helemaal terug

Vanaf 1995 was Escape weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes. Op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Beste coverband in Duitsland

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band Escape bij elkaar gebleven toen helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven. Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen.

Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Het Jaar 2017 tot 2019

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken. Zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met Joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee, en inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019.

Voor nog meer informatie zie onze band informatie pagina…

Sluit Menu