Een festival band gezocht voor uw festival? Wilt u uw drankomzet laten stijgen? Een goede Festivalband vindt u op band-escape.nl.

Indien u hulp of advies nodig heeft, of vind u een band van uw keuze niet op internet? Wij zijn u graag van dienst want met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij uw festival muzikaal kunnen verzorgen.

Festival band

Passie en kwaliteit zijn de eigenschappen waarmee je, je als band onderscheid van andere bands. Onze band is geen hobbyband die alleen in het weekend speelt. Onze professionele formatie is een beroepsband die dagelijks bezig is met het maken van muziek en het uitbreiden van ons repertoire. Zo wordt er dagelijks gerepeteerd om de nieuwste hits bij te kunnen houden, hierdoor is onze band uniek in zijn soort!

Zie onze echte reviews maar eens of kom een keer kijken naar een optreden alvorens u onze band inhuurt. Voor meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Festival band

Festival band Escape

Festival band boeken

U bent op zoek naar een geschikte band voor uw festival? Band Escape heeft jaren lange ervaring met het spelen van livemuziek. Onze Festival band speelt ieder nummer en elke genre en dat varieert van de jaren 70 tot de allernieuwste hits uit de top 40.

Wilt u een prijsopgave of eerst meer informatie vul dan het onderstaande formulier in. Ook voor een eerlijk en duidelijk advies bent u bij onze festival band aan het juiste adres.

Bezoek ons eerst voordat u boekt

Festival band

Festival band

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan. U kunt ons ook e-mailen of bellen voor meer informatie. of om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, Bruiloft DJ combinatie en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wij hebben veel kennis van festivals en kunnen u als geen ander adviseren.


Waarom Band Escape inhuren

Zijn jullie op zoek naar een band die zeer geschikt is voor festivals?  Een band die inspeelt op het publiek en voor een onvergetelijk optreden zorgt. Kies dan voor band Escape. Want met onze jaren lange ervaring op festivals en evenementen zorgen wij voor de muzikale omlijsting van uw festival!

Offerte aanvraag

Uitgebreid repertoire

Festival band

Het repertoire van onze band is enorm divers en uitgebreid, wij spelen niet alleen goede livemuziek maar wij zorgen ook nog eens voor een perfecte sfeer op uw feest. Zo doen wij dit al sinds 1994 en het unieke van onze band is het enorme repertoire en de flitsende en sympathieke uitstraling op de bühne.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:


Voor ieder feest of event

Een Festival band is een band die met name op een festival goede en veel verschillende livemuziek kan spelen. Hierdoor weten dit soort bands een heel breed publiek te boeien en dat is wat een festival nodig heeft. Tegenwoordig gaat jong en oud naar een festival, dus moet en ook muziek en entertainment voor jong en oud aanwezig zijn. Festival-Band Escape is een band die dit heel goed kan verzorgen.


Festival bands

Zie ook onze andere pagina’s:

Geef een reactie