Bruiloftbands gezocht? Voor uw onvergetelijke avond voor een bruiloft, trouwerij of huwelijksfeest? Onze Bruiloftbands hebben jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten.

De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Band Escape. Wij maken graag van jullie bruiloft een geweldig feest.

Bruiloftbands

Het unieke en zeer uitgebreide repertoire van onze bruiloftbands zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Flexibele bruiloftbands

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen.

Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan met onze zeer ervaren bruiloftbands. Onze band bestaat al sinds 1994, zie ook onze perfecte reviews van alle tevreden cliënten.

Bruiloftbands
Wij zorgen keer op keer voor een geweldige avond en een geslaagd feest!

Informatie bruiloftbands

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag bruiloftbands.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wat is een bruiloft?

Een bruiloft, zoals die in België en Nederland gebruikelijk is, kan bestaan uit verschillende onderdelen. De huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgerlijke stand is verplicht, aangezien hierdoor het wettelijk huwelijk tot stand komt. Daarnaast kunnen er naar keuze één of meer andere onderdelen aan de bruiloft toegevoegd worden. Een “standaard” traditionele, autochtone bruiloft “volgens het boekje” ziet er echter ongeveer als volgt uit:

  1. Voltrekking burgerlijk huwelijk op een door de gemeente goedgekeurde locatie
  2. Fotoreportage en/of videoreportage van het bruidspaar en naaste familie
  3. Een religieuze plechtigheid (met name wanneer het bruidspaar gelovig is)
  4. Een feestmaaltijd voor het bruidspaar, naaste familie en andere genodigden
  5. Een receptie voor familie, vrienden en kennissen
  6. Een bruiloftsfeest voor familie en vrienden

Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de dag gasten en de receptie- of feestgasten. Tijdens het diner kunnen de ouders van het bruidspaar een toespraak houden. Tijdens de receptie of tijdens het feest kunnen er toneelstukjes en sketches opgevoerd en liedjes gezongen worden, door familie en vrienden, waarin de levensloop van zowel bruid als bruidegom uitvoerig voor het voetlicht komen, of waarin het echtpaar flink op de hak wordt genomen. Lees Meer>>>

Zie ook onze andere pagina’s:

Feestband bruiloft