Band informatie over de Coverband Escape.

Band Info

Flitsende performance op de bühne, spontane interactie met het publiek en een actueel en zeer modern repertoire. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Coverband Escape uit Den Haag.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste Coverband voor elke gelegeheid voor jong en oud. Een bruiloft, huwelijksfeest, verjaardag, tentfeest of bedrijfsfeest, het kan allemaal bij band Escape. Livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat voor een feest.

Coverband Escape

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren. Gewoon fijn op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.

Coverband Escape kan door de kleinere bezetting heel flexibel om gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlocatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 700 man kan Escape zijn mannetje staan. Geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest van 1000 man. Of zelfs evenementen voor meer dan 2000 gasten. Hoewel deze band uit maar drie muzikanten bestaat zal Escape zeker niet onderdoen voor een vijf of zes mans formatie. En natuurlijk is Escape ook flexibeler als een grote band als het gaat om ruimte en geluidsniveau.

Coverband Escape sinds 1994

Omdat de band Escape al sinds 1994 bestaat is de band goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor is het repertoire door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de band Escape nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. Het actuele, uniek en uitgebreide repertoire maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of feest omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn. Het repertoire varieert van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week evenals oudere en nieuwere hits van hollandse bodem. Door de diversiteit van het repertoire is er muziekkeuze voor zowel de jongere als oudere generatie op uw feest, kortom voor ieder wat wils.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Het geluidsapparatuur dat Escape gebruikt is van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt altijd voor een aangenaam geluid aangepast aan de locatie en het publiek. Naast een perfect geluid heeft Escape ook een mooie lichtshow. Dat wederom zorgt voor een visueel spektakel bij het spetterende repertoire. Kortom is Escape niet alleen mooi om naar te luisteren maar ook leuk om naar te kijken.

En zeker niet onbelangrijk, wat kost Coverband Escape en wat zijn hun prijzen en hoe komen die tot stand?

Prijs coverband

Band Escape is voordelig te boeken inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow.

De exacte prijs kunnen wij natuurlijk pas vaststellen als wij al uw wensen weten en de lokatie waar u uw feest wilt houden. U kunt zich voorstellen dat een feest in Maastricht een ander prijskaartje heeft als een avond in Rotterdam. Dit is natuurlijk puur vanwege de reistijd vanuit Den Haag. Het verschil van prijs zal niet enorm zijn, maar een verschil is er wel.

Avondvullend

De prijs is voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten. Dit gebeurt geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest. Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd. Tevens kunnen Dj’s, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons “inprikken”. Bij evenementen of feesten met extra artiesten scheelt dit u elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ.

Vroegtijdig Opbouwen

Minimaal 2,5 tot 3 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlocatie aanwezig zijn. Dit doen wij om op een verantwoorde manier onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen. Wij zien het als volgt, “liever een uur te vroeg dan 5 minuten te laat”. U ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

Professionele coverband

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over prijzen, doet u dan een vrijblijvende offerte aanvraag. En we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vergeet niet dat dit totaal vrijblijvend is en alleen informatief, u zit nergens aan vast.

“De kwaliteit en het geluid van een grote professionele band en de prijs is betaalbaar, dat is twee vliegen in één klap”

Vind u het leuk om te weten hoe Coverband Escape is ontstaan en hoe de band door de jaren zich heeft veranderd, kijk dan eens op de biografie pagina van Escape.