coverbandEen Top 40 Coverband speelt hits uit de top 40 en een moderne Top-40 Coverband als Escape speelt hits uit de Top 40 van deze week. Dus de hits die nu populair zijn worden door Escape gespeeld en wekelijks reperteerd Escape de nieuwste nummers om bij te blijven bij de huidige Top 40. Veel muziek die hedendaags door een DJ wordt gespeeld, en niet door een band, wordt door Escape gerepeteerd en op uw bruiloft, bruiloftsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest gespeeld.

Dit wordt door weinig bands zo gedaan omdat zij niet de steeds wisselende Top 40 bij kunnen of willen houden. Escape is een fulltime beroepsband en zij vinden het normaal dat de band ook de nieuwste muziek kan spelen. Daar wij een beroepsband zijn kunnen wij ook veel meer tijd aan ons repertoire besteden als een band die het naast hun gewone job erbij doet.

 

Hierdoor is Escape de ultieme Top 40 band met de allernieuwste hits van deze week in hun repertoire. Check de repertoirelijsten op de informatie pagina of de repertoire nieuwsflits en overtuig uzelf van het uitgebreide en unieke repertoire.

Sluit Menu