Live muziek voor een bruiloft gezocht? Bent u op zoek naar livemuziek voor uw bruiloft, trouwerij of huwelijksfeest? voor het belangrijkste momenten van uw leven?
Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want:

Live muziek voor een bruiloft nodig? Voor uw bruiloft, trouwerij, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement. Dan is onze band de ultieme feestband voor uw feest want:

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij qua Live muziek voor een bruiloft met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

Live muziek voor een bruiloft

Live muziek voor een bruiloft
Live muziek voor een bruiloft

Coverband Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen van live muziek op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden.

Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape, zij zullen uw een feest geven dat u nooit meer zult vergeten.

Het uitgebreide repertoire en de spontane interactie met het publiek zorgt dat uw bruiloftsfeest over de gehele avond boeiend en verrassend blijft.

Door deze interactie met het publiek zal de band Escape ook zorgen dat de dansvloer constant de gehele avond vol staat en iedereen lekker uit zijn dak kan gaan op de beste hits van de Top 40 van deze week en danceclassics en tophits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en de 10’s. Als dit nog niet genoeg is. Dan doet Escape er nog een schepje bovenop met Hollandse feestkrakers waar iedereen lekker mee kan brullen.

Zelfs als de band even een korte pauze neemt dan zorgt de DJ voor de juiste pauzemuziek om de sfeer erin te houden. Wilt u dat het tijdens de pauze vol gas verder gaat, geen probleem. Maar heeft u liever iets rustiger aan in de pauze, zodat iedereen even een babbeltje kan maken en lekker een drankje kan pakken, dan is dat ook geen probleem.

U heeft volledig invloed op de pauzemuziek en die zal geheel naar uw keuze afgespeeld worden.


Offerte Live muziek voor een bruiloft

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Live muziek voor een bruiloft
Live muziek voor een bruiloft

Band voor bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten kunt u bij onze Bruiloftband terecht:

Band voor bedrijfsfeesten gezocht? Wij hebben door de jaren al op menig bedrijfsfeest gespeeld, groot of klein, het maakt ons niet uit. Band Escape kan makkelijk bedrijfsfeesten van 100 tot 700 man aan maar ook voor een megafeest van 2500 man draaien wij onze hand niet om.  Zijn er ook bekende artiesten of acts aanwezig op uw feest dan kunnen die gebruik maken van onze professionele apparatuur zodat u van alle gemakken bent voorzien. Het licht en geluid van band Escape is van de allerhoogste kwaliteit en voldoet op elk feest of evenement.  Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band. Dan is ” Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw feest. Door het enorme repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de allernieuwste hits uit de top 40… Lees Meer>>>


Bruiloft dj inhuren?

Bruiloft DJ inhuren of een band huren voor een bruiloft? Dan bent u bij coverband Escape aan het juiste adres want bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!
Bij coverband Escape boekt u gegarandeerd een professionele bruiloft DJ. En niet een Dj die gelijk al vanaf het begin van de avond het dak eraf laat vliegen. Nee, ook rustig aan beginnen is een optie, en het geluidsniveau aanpassen aan de wensen van u en uw gasten is geen probleem. Wij willen wel dat u aan het einde van de avond tevreden afscheid van ons neemt en dat wij u en uw gasten nogmaals mogen verwelkomen bij een optreden van onze Bruiloft DJ en band.
Wilt u graag een band met een bruiloft DJ voor op uw feest? Is een band alleen niet genoeg? Houdt u van afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloft band Escape in combinatie met een DJ geboekt worden. Lees Meer>>>


Biografie Bruiloftband Escape

Livemuziek voor een bruiloft
Livemuziek voor een bruiloft
         Live muziek op jullie bruiloft

De Nederlandse Bruiloftband (Escape) is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan.

In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyboarder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over.

En vormde zij de formatie Escape. Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

1995 weer helemaal terug

Vanaf 1995 was Escape weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes. Op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Beste coverband in Duitsland

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band Escape bij elkaar gebleven toen. Helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven.

Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen.Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Het Jaar 2017 tot 2019

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken. Zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen. En het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met Joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee. En inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was. Met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019.

Livemuziek voor een bruiloft boekt u bij Band Escape.

Voor nog meer informatie zie onze band informatie pagina…

Zie ook onze andere pagina’s: