25 jarig huwelijk en jubileum moet uitbundig gevierd worden. Uw jubileum tot een spetterend feest brengen is geen probleem voor Escape. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Ook bij een 25 jarig huwelijk kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als huwelijksband met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere huwelijk bands.

25 jarig huwelijk

Vier uw huwelijksverjaardag met band Escape, door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ons te doen staat om van uw 25 jarige huwelijk een knal fuif te maken!

Jullie zilveren bruiloft of zilveren huwelijk vieren dat doen we natuurlijk uitbundig! Onze band staat er op bekent om zijn publiek (familie en vrienden) te betrekken bij uw feest. Door de interactie met het publiek wordt uw feest een echt knalfeest.

Het repertoire van onze band bestaat uit verschillende stijlen en past bij een groot feest als een 25 jarig huwelijk. Jullie 25 jarig jubileum zal en moet een feest worden om niet te vergeten.
Ook daar kunnen wij u mee helpen en adviseren door onze jaren lange ervaring.

25 jarig huwelijk

Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloft en- huwelijksfeesten. Escape speelt hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week, dus iedereen op uw 25 jarig huwelijk hoort muziek uit hun tijd. Ook uw kinderen én kleinkinderen zullen niet teleurgesteld zijn.

Zelfs in de pauze van de band verzorgen wij de muziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Band Escape is flexibel

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.
Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen.
Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort.

25 jarig huwelijk

25 jarig jubileum of huwelijk viert u samen met Band Escape.

 

 


Wilt u meer informatie of een offerte aanvraag, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.


Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

 


Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat zij een bepaald aantal jaren zijn getrouwd. Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt.

Er lijkt een analogie te zijn tussen de viering van zo’n huwelijksjubileum en die van een zoveeljarig dienstverband, of bestaan van een organisatie. Sinds de invoering van het geregistreerd partnerschap in onder andere Nederland, kunnen ook hieruit feestelijke vieringen voortvloeien, evenals het zoveel jaar “officieel” samenwonend zijn.

Hieronder staan twee lijsten van benamingen voor de verschillende jaren. Sommige jaren kennen meerdere benamingen. Niet alle bronnen zijn eenduidig. Bovendien zijn er enkele regionale verschillen en verschillen tussen België en Nederland. Lees meer>>>


Zie ook onze overige pagina’s:

Live band huren

Band voor bedrijfsfeesten

Coverband Bruiloft

Festival band

25 jaar getrouwd