25 jarig huwelijk en jubileum moet uitbundig gevierd worden. Uw jubileum tot een spetterend feest brengen is geen probleem voor Escape. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Escape heeft jarenlange ervaring in spelen op bruiloftsfeesten. Escape speelt hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week, dus iedereen op uw 25 jarig huwelijk hoort muziek uit hun tijd. Ook uw kinderen én kleinkinderen zullen niet teleurgesteld zijn.

Zelfs in de pauze van de band verzorgen wij de muziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

25 jarig huwelijk
25 jarig huwelijk

25 jarig huwelijk Escape is flexibel

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.
Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen.
Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort.

25 jarig huwelijk viert u samen met band-Escape!

Coverband biografie

Coverband Escape is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyboarder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over en vormde de formatie Escape. Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band . De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

1995 helemaal terug in Nederland

Vanaf 1995 was Escape weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

In 2000 beste coverband van Duitsland

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band Escape bij elkaar gebleven toen helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven. Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen. Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Verleden en heden

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken, zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee, en inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019.

Sluit Menu