25 jarig huwelijk en jubileum moet uitbundig worden gevierd. Jullie jubileum tot een spetterend feest brengen is een must have voor Escape.

Zelfs bij een huwelijk van 25 jaar is kwaliteit niet mogelijk zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als huwelijksband met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

25 jarig huwelijk

Vier uw huwelijksverjaardag met band Escape, door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ons te doen staat om van uw 25 jarige huwelijk een knal fuif te maken!

Jullie zilveren bruiloft of zilveren huwelijk vieren dat doen we natuurlijk uitbundig! Onze band staat er op bekent om zijn publiek (familie en vrienden) te betrekken bij uw feest. Door de interactie met het publiek wordt uw feest een echt knalfeest.

Het repertoire van onze band bestaat uit verschillende stijlen en past bij een groot feest als een 25 jarig huwelijk. Jullie 25 jarig jubileum zal en moet een feest worden om niet te vergeten.

Door de jarenlange ervaring van Band Escape kunnen ze u helpen en adviseren.

25 jarig huwelijk

Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloft en- huwelijksfeesten. Escape speelt hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week. Iedereen op uw 25 jarig huwelijksfeest luistert naar de favoriete muziek uit u tijd. Ook uw kinderen én kleinkinderen zullen niets te kort komen.

Zelfs tijdens een bandpauze zorgen wij voor muziek en kun je aangeven wat voor soort muziek je graag zou willen horen tijdens de 15 minuten  pauze.

Band Escape is flexibel

Door de kleine bezetting van Escape is het team erg flexibel met de benodigde ruimte. Zelfs op een zeer kleine locatie kan Escape zijn apparatuur aanpassen en een aangenaam geluidsniveau bieden. Natuurlijk zullen we niets missen op de bruiloft van enkele honderden mensen.

25 jarig huwelijk

25 jarig jubileum of huwelijk viert u samen met Band Escape.


Wilt u meer informatie of een offerte aanvraag, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.


Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een feest waarin mensen de dag vieren dat ze een bepaald aantal jaren getrouwd zijn. Iemand heeft het bijvoorbeeld over een koperen huwelijk na 12 en halfjaar huwelijk, of een zilveren huwelijk na 25 jaar. Volgens sommigen is het op zulke dagen gebruikelijk om geschenken te geven die van dit materiaal zijn gemaakt. Er lijkt een analogie te bestaan ​​tussen het vieren van zo’n huwelijksverjaardag en het hebben van een lange dienst. Sinds de introductie van een geregistreerd partnerschap, incl. in Nederland kunnen hier zowel ceremoniële vieringen als “officieel” samenwonen gedurende zoveel jaren uit voortvloeien. Hieronder staan ​​twee lijsten met namen voor verschillende jaren. Sommige jaren hebben verschillende namen. Niet alle bronnen zijn uniek. Daarnaast zijn er enkele regionale verschillen en verschillen tussen België en Nederland.

Vanwege de goede burgerlijke staat en het huwelijksregister en eventueel kerkregisters is het beter om officieel vast te stellen wanneer het huwelijkscontract is gesloten. In veel kerken beschrijven de lokale media meestal een stel dat minstens 50 of 60 jaar getrouwd is. Vaak wordt er een bericht of interview in de krant geplaatst en feliciteert de burgemeester of de gemeenteraad je. Het jubileumpaar wordt vaak in de schijnwerpers gezet (kleinkinderen) of er wordt een huwelijksfeest georganiseerd. Ze nodigen ook familie, vrienden en anderen uit voor een feest of feestavond. Soms worden missen of diensten gevierd uit dankbaarheid. Lees meer>>>


Zie ook onze overige pagina’s:

Live band huren

Band voor bedrijfsfeesten

Coverband Bruiloft

Festival band

25 jaar getrouwd