25 jaar getrouwd en jubileum moet uitbundig gevierd worden. Uw jubileum tot een spetterend feest brengen is geen probleem voor Escape. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

25 jaar getrouwd

Ook bij 25 jaar getrouwd kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als huwelijksband met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere 25 jaar getrouwd bands.

Vier uw huwelijksverjaardag met band Escape, door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ons te doen staat om van uw 25 jaar getrouwd feest een knal fuif te maken!

Jullie zilveren bruiloft of zilveren huwelijk vieren dat doen we natuurlijk uitbundig! Onze band staat er op bekent om zijn publiek (familie en vrienden) te betrekken bij uw feest. Door de interactie met het publiek wordt uw feest een echt knalfeest.

Het repertoire van onze band bestaat uit verschillende stijlen en past bij een groot feest als een 25 jarig huwelijk. Jullie 25 jarig jubileum zal en moet een feest worden om niet te vergeten.
Ook daar kunnen wij u mee helpen en adviseren door onze jaren lange ervaring.

bruidspaar-25-jaar-getrouwd25 jaar getrouwd

Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloft en- huwelijksfeesten. Doordat Escape al heel lang bestaat speelt deze band hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week, dus iedereen op uw 25 jarig jubileum en 25 jaar getrouwd hoort muziek uit hún tijd. Ook uw kinderen én kleinkinderen zullen niet teleurgesteld zijn in de muziek die Escape voor u speelt.

25 jaar getrouwd? Escape is flexibel

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Dit geld ook voor de lichtshow, deze kan ook aan iedere lokatie worden aangepast. Uiteraard op een 25 jarige bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij de ruimte voorzien van genoeg licht en geluid.

Zelfs in de pauze van de band verzorgen wij de muziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

De pauzemuziek die wij tot onze beschikking hebben is al enorm uitgebreid maar als u nog speciale wensen heeft met betrekking tot de muziekstijl in de pauze dan kunt u ook de pauzemuziek zelf aan leveren op een usb-stick of een telefoon. ook hierin zijn wij enorm flexibel en passen wij ons totaal aan aan uw wensen.

25 jaar getrouwd viert u samen met Band Escape!
Wilt u meer informatie of een offerte aanvraag, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Zie ook onze andere pagina’s:

Feestband

Geef een reactie