Feestband nodig voor uw bruiloft, trouwerij, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement, dan is band Escape de ultieme feestband voor uw feest.

Met Feestband Escape wordt uw bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest een écht feestje.

Gezellige interactie Feestband

Door de gezellige interactie van de band en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de bühne af. Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat en er een leuk feestje gebouwd kan worden!

Allround is Escape enorm sterk, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt feestband Escape natuurlijk ook.

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment: Die band speeelt echt alles!

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo, dit maakt Escape de ultieme Feestband.

Feestband Escape

feestband

Feestband Escape staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment. Escape is niet zomaar een Feestband, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod; van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk.

Feestelijke avond

Wij zorgen dat de hele avond de beste nummers elkaar snel afwisselen en er geen pauze valt. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de hele avond boeiend. Feestband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij treden met regelmaat op het podium op.

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een Dj. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Boeken en/of meer informatie

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? wij zijn te huren voor uw feest of evenement. Vul onze offerte formulier zorgvuldig in of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er voor al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Zelf bestemmen

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Coverband bruiloft heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een mix van aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers.

De formatie

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Feestbands

Als je op Google zoekt naar feestbands dan vindt u heel veel bands. Maar feestband Escape is sinds 1988 al een groot succes door geheel Nederland.

Dus een feestband boeken doet u natuurlijk bij coverband Escape.

Sluit Menu