Spetterende Coverband gezocht? Voor uw feest, dan is feestband en liveband Escape de juiste keuze voor u.

Door de spontane en gezellige interactie en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de bühne af. Goed muziek spelen alleen is tegenwoordig niet genoeg meer, dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat! Entertainment en muziek voor ieder wat wils, zowel voor jong en oud.Spetterende Coverband

Allround is Escape enorm sterk in omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft beluisterd, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment: Die Jongens spelen alles !

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo.

Escape is een echte Moderne en Spetterende Coverband !

Repertoire

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Professioneel geluid

Het geluidsapparatuur dat Escape gebruikt is van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt altijd voor een aangenaam geluid aangepast aan de locatie en het publiek. Naast een perfect geluid heeft Escape ook een mooie lichtshow. Wederom zorgt dit voor een visueel spektakel bij het spetterende repertoire.

Kortom speelt Escape niet alleen mooi om naar te luisteren maar is ook leuk om naar te kijken diir de flitense performance op de bühne en de spontane interactie met hun publiek.