Coverband en DJ gezocht voor op uw feest? Dan bent u bij coverband Escape aan het juiste adres als het gaat om een coverband en DJ.

Coverband en DJ

Coverband en DJ

Is een coverband alleen niet genoeg afwisseling voor uw feest dan kan Coverband en Bruiloftband Escape in combinatie met een DJ geboekt worden.

Alhoewel de coverband Escape een band is die heel interactief met het publiek omgaat en een spetterend repertoire heeft en zeker de avond als coverband alleen tot een succes kan brengen is er voor diegene die de gehele avond willen springen en meezingen, zonder enkele pauze, een combinatie mogelijk van de Coverband Escape én een DJ op uw feestavond.

Het leuke van deze combinatie is dat er niet één moment van de avond een rustpunt is en de dansvloer ook in de pauze van de band vol kan staan, natuurlijk wordt het totale repertoire nóg groter en kunnen echt alle wensen, van jong én oud, vervult worden.

Wilt u liever af en toe een beetje rust in de tent en gewoon een drankje drinken in de pauze en genieten van een korte pauze met pauzemuziek, dan is deze combinatie niet uw ding. Informeer over de mogelijkheden van een band met DJ voor de gehele avond, het is zeker een hele leuke mogelijkheid om over na te denken.

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden  die in onze agenda staan of u kunt ons ook emaillen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, DJ combinatie en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Sluit Menu