Coverband Escape

Contact opnemen met Coverband Escape? Wij worden exclusief vertegenwoordigt door De Artiestenstal, het boekingsbureau voor bands, Dj’s en Artiesten. Op deze pagina vind u alle contactgegevens van feestband, bruiloftband en coverband Escape.

Onderaan deze pagina vindt u een formulier voor een informatie of offerte aanvraag. Maar u kunt ook rechtstreeks contact opnemen via telefoon of mail.

Contactpersoon

contact persoon
Contactpersoon Coverband Escape

Uw contactpersoon voor Coverband Escape is David Heutink van De Artiestenstal. Hij is de keyboarder en zanger van de band en tevens de oprichter en bandleider en alsmede entertainment adviseur van De Artiestenstal.

Wij hebben ervoor gekozen al onze zaken door De Artiestenstal te laten regelen. Hierdoor is het contact persoonlijker en weet David direct antwoord te geven op al uw vragen en wensen. Hij is tenslotte zelf een bandlid van het eerste uur. Alsmede de techniek, het tourmanagement en de boekingen worden door De Artiestenstal geregeld.

Vragen over beschikbaarheid of prijzen? U kunt met al uw vragen en wensen bij David terecht en wij zullen altijd dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Niets is ons te gek of te veel als het gaat om het tevreden stellen van onze klanten. Wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om uw wensen tegemoet te komen voor een eerlijke prijs en met goede afspraken met betrekking tot ons optreden voor uw feest of evenement!

Contact gegevens

Escape

Tel: 06 53 12 6857
Mail: info@artiestenstal.nl
LinkedIn: linkedin.com/company/coverband-escape/
Facebook: facebook.com/coverbandescape
Instagram: @coverband_escape
YouTube: youtube.com/coverbandescape
Pinterest: pinterest.com/coverbandescape/
Twitter: @coverbandescape

Aanvraag offerte/informatie formulier

Neem vrijblijvend contact met De Artiestenstal op, door het onderstaande contact formulier in te vullen. Met dit formulier kunt u ook een passende offerte aanvragen naar aanleiding van uw wensen. Vergeet niet alles zo zorgvuldig in te vullen zodat wij een beter beeld kunnen schetsen van uw feest.

Neem contact met ons op
Voor en achternaam

Wij staan 24/7 klaar voor al uw vragen en wensen.