Band voor feesten en partijen nodig? Dan bent u bij allround coverband en feestband “Escape” aan het juiste adres.

Al jaren speelt Escape op allerlei feesten en partijen. Door het enorme repertoire kan Escape ook succesvol op al deze feesten en partijen spelen. Er is muziek en entertainment voor jong en oud.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten en huwelijks partijen gespeeld. Alsmede spelen wij op huwelijks-jubilea zoals 12,5, 25 en 40 jarige bruiloftsfeesten.

De hele avond feesten

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de muziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

In principe is het bijna alsof een DJ onze pauze opvult. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest of partij niet stil kan vallen. Gemiddeld spelen wij sets van minimaal 60 minuten, maar zijn hierin totaal flexibel aan uw wensen en het verloop van het feest.

Flexibele band

Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Hierdoor is de band heel goed inzetbaar op kleinere feesten tussen 50 tot 100 personen.

Uiteraard komen wij op feesten en partijen van meerdere honderden personen niets tekort en kunnen wij vergeleken worden met een 5 of 6-mans formatie.

Wij hebben zelfs al een bedrijfsfeest van de Nationale Nederlanden van 2400 man verzorgd, op het evenementen-terrein van de Efteling. Meerdere openlucht optredens tussen 500 tot 1500 man doen wij geregeld. Denk hier aan Koningsdag of andere dorps en pleinfeesten.

Nederlandstalig repertoire

Alsmede heeft Escape een uitgebreid hollands repertoire. Alle bekende nederlandstalige hits komen voorbij en worden met groot enthousiasme gespeeld. Logisch dat elk feestje een succes wordt en iedereen lekker uit zijn dak gaat!

Hollandse gezelligheid in de Big Bell

Natuurlijk naast het nederlandstalige repertoire speelt deze band de allernieuwste hits uit de Top 40 en schuwt zich niet voor lekkere rock, soul of dance tracks. Kortom een heel breed repertoire voor alle soorten feesten en partijen.

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan. U kunt ons ook emaillen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Band voor feesten en partijen boeken

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte