Coverband voor uw bruiloft, huwelijk, bedrijfsfeest of feest gezocht? Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij met u mee. Muzikaliteit, passie en vakmanschap zijn de eigenschappen waarmee je je als Coverband onderscheidt van de anderen coverbands.

Coverband

Bent u op zoek naar een goede muziekgroep dan bent u bij Band-Escape aan het juiste adres. Of het nu gaat om de laatste nummers uit de top 40 of om de gouden ouwe ofwel herkenbare nummers op een party, wij hebben alles in huis. Wij zijn professionele artiesten en muzikanten die al sinds 1994 met veel succes door geheel Nederland optreden.

Muziek voor jong en oud

Coverband Escape maakt van ieder feestje een knalfuif, door het enorme repertoire waar wij over beschikken bieden wij muziek voor iedere leeftijd en elke generatie. Voor jong en oud op huwelijksrecepties maar ook op trouwfeesten. Wij verzorgen ook muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland.

Voor iedere gelegenheid

Zowel op een klein feestje van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 700 man kan Escape zijn mannetje staan. Geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een grotere party van 1000 man. Of zelfs evenementen voor meer dan 2000 gasten.


De formatie Escape

Coverband

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant verrassend om naar deze muziekgroep te luisteren. Gewoon fijn op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.


Coverband

De muzikanten van onze Cover band zijn professionals die de sfeer en gasten voorop stellen. Jouw feest zal en moet een knalfuif worden, en daar helpen wij je graag mee.

Coverband Escape voor uw bruiloft, verjaardag of feest boeken? Zoek niet verder voor het vinden van de beste band van Nederland want sinds 1994 zijn wij een zéér groot succes op iedere gelegenheid en op ieder feest.

Onze band is te boeken in elk genre, een band boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest met de hulp van onze bandleider. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor hulp bij het goed organiseren van uw feest of evenement. 

Om meer informatie te krijgen over de kosten van een band kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin staan de kosten en de totaalprijs. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen en wensen te bespreken.


Coverband repertoire

Bekijk en download hier onze repertoirelijsten:


Offerte / informatie aanvragen

Offerte aanvraag

Coverband met het grootste repertoire

Door het enorme repertoire kan onze band op elke bruiloft, feest of evenement spelen, er is namelijk muziek en entertainment voor jong en oud, omdat de nieuwste hits uit de Top 40 wekelijks gerepeteerd worden en alsmede de dance classics uit de jaren 80 en 90 al jaren gespeeld.

Voor iedere gelegenheid

Dus voor de beste coverband van Nederland gaat u naar Band Escape, als het nu gaat om een feest, bruiloft of live muziek op jullie feest bij Escape is alles mogelijk. Een goede coverband mag niet ontbreken op je evenement.

Een volle dansvloer garantie

Onze band betrekt ook continue het publiek bij hun show met hun leuke interactie, zodat de dansvloer altijd lekker vol is. Als het nu gaat om een groots evenement, bruiloften, bedrijfsfeesten of een klein feest dat is geen enkel probleem voor onze band.


Zie ook onze overige pagina’s:

Allround coverband Feestband bruiloft
Bruiloft band boeken Dj huren bruiloft
Live band bruiloft Feestband
Live band 25 jarig huwelijkWat is een cover-band

Een cover-band bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band.

In Nederland en België zijn er duizenden coverbands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire. Lees meer>>>