Coverband gezocht voor een feest? Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen optreden voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Of een coverband voor uw trouwfeest, huwelijksfeest, tentfeest of verjaardag die door geheel Nederland reist? Onze band doet hun optredens met zoveel passie en vreugde dat u het mooiste feest van uw leven beleefd.

Coverband Escape

Coverband Escape staat garant voor een spetterende feestavond vol entertainment. Band Escape is niet een band met een doorsnee repertoire. Naast de danceclassics die andere bands ook spelen, hebben wij de allerlaatste hits uit de Top 40 van deze week óók in het repertoire. Dit doen maar weinig bands in Nederland omdat het erg veel werk is en er wekelijks gerepeteerd moet worden.

Tussen de sets door speelt onze DJ waardoor er een spetterend feest ontstaat en er geen moment stilte valt. Hierdoor hoort u het gehele feest de muziek van uw keuze. U kunt de muziek tussen de sets van de band door zelf bestemmen en van te voren aangeven wat u graag wilt horen in de pauze. Alsmede kunt u ook aangeven wat u het liefst van de band wilt horen.

Onze repertoirelijst staan op de site onder repertoire en daar kunt u altijd een keuze uit maken.

Coverband Escape, beste van Nederland

Coverband Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen met hun vocale kwaliteiten en enthousiaste interactie met het publiek. Vol enthousiasme wordt er door onze band en Dj gespeeld, waardoor elk genre aan bod komt. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B en ook Soul en Funk, maar natuurlijk zijn wij ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten. Kortom een uniek en uitgebreid repertoire wat geen andere coverband heeft.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij zorgen continu voor een muzikaal spektakel met veel interactie en show, daarom blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele avond boeiend en gezellig. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele artiesten die geregeld op verschillende podia staan en overal optreden.

Feest Bruiloft

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Coverband Den Haag / Nederland

Coverband Escape
Coverband Escape

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire uitgebreid aanwezig daarom past Escape op ieder feest voor jong en oud.!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze band spelen wij niet alleen in de regio Den Haag / Zuid-Holland, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kunt u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij bestaan al sinds 1988 waardoor deze formatie enorm veel ervaring heeft op allerlei feesten en evenementen. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn

Wij als muzikanten of artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij zullen dezelfde dag nog reageren op uw aanvraag.

Band Escape reist door heel Nederland om bij u te komen optreden..

Of navigeer verder:

AlmereDen BoschGroningenRotterdam
AmersfoortDen HaagHaarlemTilburg
AmsterdamDeventerHoofddorpUtrecht
ApeldoornDordrechtLeeuwardenVenlo
ArnhemEindhovenLeidenZaandam
BredaEmmenMaastrichtZoetermeer
DelftEnschedeNijmegenZwolle

Zie ook onze andere pagina’s:

Allround coverband

Bruiloft band boeken

Coverband boeken en huren voor uw feest

Live band

  • coverband zeeland

Sluit Menu