Coverband Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen voor uw bruiloft of een cover-band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band is u ook graag vakkundig van dienst. Kiest je voor band-Escape dan kiest uw voor de juiste band voor iedere gelegenheid en feest.

Feest Bruiloft

Coverband Escape staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment. Band Escape is niet zomaar een band, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Beste Coverband van Nederland

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de hollandse krakers zijn wij niet vergeten.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij zorgen op een muzikaal verantwoorde wijze de nummers achter elkaar aan te spelen. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest altijd een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden overal op.

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Coverband Nederland

coverband den haag
Coverband – Allround coverbands

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire uitgebreid aanwezig!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze band spelen wij niet alleen in Zuid-Holland, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kun u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij  voeren ons vak al sinds 1988 uit. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn

Wij als muzikanten of artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Het is gratis en vrijblijvend!

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan:

Bel voor Coverband Den Haag 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij zullen altijd dezelfde dag nog reageren op uw aanvraag.

Band Escape verzorgd optredens in heel Nederland.

Of navigeer verder:

AlmereDen BoschGroningenRotterdam
AmersfoortDen HaagHaarlemTilburg
AmsterdamDeventerHoofddorpUtrecht
ApeldoornDordrechtLeeuwardenVenlo
ArnhemEindhovenLeidenZaandam
BredaEmmenMaastrichtZoetermeer
DelftEnschedeNijmegenZwolle

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 40, top 100 of tributebands. Tributebands spelen… Lees Meer>>>

Sluit Menu