Een Nederlandse band voor uw bruiloft, trouwfeest, huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest gezocht? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken? Verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als Nederlandse band met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

Nederlandse band Escape

Nederlandse band

Onze band heeft een flitsende performance op de bühne en een modern repertoire zijn de kenmerken van deze Hollandse band
uit Den Haag.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste band voor jouw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat op uw feest.

Nederlandse band

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend om naar deze band te luisteren. Maar ook op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer blijft het fijn om naar deze band te luisteren.

Het is ook heel fijn dat Escape ook met een kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlocatie.
Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 800 man kan Escape zijn mannetje staan.

Een band voor grote en kleine feesten

Geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest van 1000 man of zelfs over de 2000 gasten. Hoewel deze band uit maar drie muzikanten bestaat zal Escape zeker niet onderdoen voor een vijf of zesmans formatie, en natuurlijk is Escape ook flexibeler als een grote band als het gaat om ruimte en geluidsniveau.

Omdat de band Escape al sinds 1988 bestaat is de band goed op elkaar ingespeeld en is het repertoire in de jaren behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van band Escape nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. Het uniek en uitgebreide repertoire maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of feest omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn.

Het repertoire varieert van 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week evenals oudere en nieuwere hits van Hollandse bodem. Met de diversiteit van het repertoire is er muziekkeuze voor zowel de jongere als oudere generatie op uw feest, kortom voor ieder wat wils.

Je kunt Escape boeken voor iedere muziekstijl naar uw keuze, Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop music tot Rap en R&B en ook Soul en Funk, de huidige top 40, maar natuurlijk zijn wij ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten.

Uit hoeveel bandleden bestaat de band?

Onze band bestaat uit 3 muzikanten.

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

70’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week.

Wat is jullie muzikale motto?

Muziek is de taal die iedereen verstaat.

Nederlandse band

Door welke bands laten jullie je inspireren
als Band Escape?

Beyoncé, Whitney Houston, Bruno Mars, Dua Lipa, Armin van Buuren, Rolling Stones, REM, U2, Golden Earring, Anouk, Tina Turner, Trammps, Joe Cocker, Luis Fonsi, Sean Paul, Sia, Anne Marie, Pink, Ed Sheeran, Rihanna, Justin Timberlake, Andre Hazes, Dre Hazes, De Dijk, Blof, Shakira, The Black Eyed Peas, Fergie, Guns ’n Roses, ZZTop, Eagles, Bob MArley, Guus Meeuwis, Ruth Jacott, Don Omar, Gypsy Kings etc. etc.

Offerte aanvraag band Escape

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Symbolen van het huwelijks jubilea

Band Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijks jubilea. Daarom vind u hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.
Lees meer>>>


Zie ook onze andere pagina’s: