Coverband voor een bruiloft gezocht? Kies dan voor een van de beste Coverband’s van Nederland “Coverband-Escape”.

Coverband voor een bruiloft
Band boeken doet u bij Escape.

Coverband voor een bruiloft

Zoekt u een coverband voor een bruiloft, dan is Coverband Escape de ultieme coverband voor uw bruiloft!

Een coverband voor een bruiloft is een band die populaire hits en liedjes speelt die op een bruiloftsfeest zorgen voor een gezellige feeststemming en die ook herkenbaar zijn voor alle gasten op uw bruiloft.

De ultieme band

Escape is de ultieme band voor uw bruiloft, omdat de band een enorm repertoire in huis heeft. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s tot aan de allernieuwste populaire hits uit de Top 40 van deze week.

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.

Ook is een gezellige interactie met het publiek zeer belangrijk op een bruiloft  want iedereen is er natuurlijk voor het feestje en de gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape ook over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow die er voor zorgt dat het goed klinkt en heel mooi uit ziet.


Coverband voor een bruiloft

Het verloop van de feestavond

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld.

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.
Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over.

Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Coverband voor een bruiloft
Band huren doet u bij Escape!

 

Coverband Escape zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Een bruiloft is bij uitstek de plek om feest te vieren, vanwege de liefde tussen twee mensen. Het is een plek voor grappige anekdotes en sterke verhalen.

Een plek om als familie en vrienden stil te staan bij het verbond tussen twee mensen. Het is ook een moment waarop herinneringen naar boven komen aan andere dierbaren, aan verloren geliefden.


Zekerheid van succes

Bij Coverband Escape bent u zeker van een spectaculaire bruiloftsfeest naar uw wensen. Wij zijn een professionele band die populaire hits en liedjes spelen die op een bruiloftsfeest zorgen voor een gezellige feeststemming en die ook herkenbaar zijn voor alle gasten op uw bruiloft. beste coverband

Zodra ze op het podium staan gebeurt er iets: noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”. Veel bands zeggen dat ze allround zijn, maar deze band maakt het waar.

Flexibele band

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij vergeleken worden met een 5 of 6-mans formatie.

Ons bezoeken

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden  die in onze agenda staan of u kunt ons ook emailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda. Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.


Band Escape staat garant

Wij staan garant voor een spectaculaire feestavond vol entertainment. Escape is niet zomaar een band, wij zijn veelzijdig en spelen alle moderne hits. Coverband Escape beschikt over een breed repertoire die alles Live afspeelt.

Het repertoire

Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s tot aan de allernieuwste populaire hits uit de Top 40 van deze week.
Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn’

De formatie

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix-kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.