Feestband bruiloft gezocht of een band voor bruiloft of huwelijk? Met onze Feestband bruiloft wordt uw bruiloft, huwelijksfeest of bruiloftsfeest een écht feestje!

Door de gezellige interactie van de band en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de bühne af.
Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt onze band voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat en er een leuk feestje gebouwd kan worden!

Allround Feestband

Allround is Escape enorm sterk in omdat de band-Escape al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meegemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. Gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt onze feestband natuurlijk ook. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band-Escape of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Dus zoekt u een goede feestband voor uw bruiloft. Kies dan voor onze coverband want sinds 1988 zijn we een groot succes op iedere bruiloft met onze coverband.

Feestband bruiloft
De Feestband Huwelijk

Die feestband voor de bruiloft speelt écht alles!

Dit is natuurlijk niet mogelijk maar door onze uitgebreide repertoire lijkt het wel zo. Hierdoor kunt u Escape gerust dé feestband voor uw bruiloft noemen.

Voor meer informatie over band-Escape, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, stuur ons even een mailtje.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid voor een Feestband huwelijksfeest? Doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag voor een Feestband bruiloft.


Offerte Feestband Huwelijk

Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte


Coverband biografie

Coverband Escape is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyboarder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over en vormde de formatie Escape.

Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en de band zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.Vanaf 1995 was onze band weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie.

Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

In 2000 beste coverband

In 2000 ging de band nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Coverband=Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de coverband bij elkaar gebleven toen helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van de band geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie. Zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven.

Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel, dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen. Onze band is daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van onze band, deze frisse wind zal de Coverband-Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Het jaar 2017 tot 2019

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken, zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee, en inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019.

Einde Feestband bruiloft pagina.
Sluit Menu