Feestband voor een bruiloft gezocht?

feest band voor een bruiloft

Met Feestband Escape wordt uw bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsfeest een écht feestje!

Door de gezellige interactie van de band en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de buhne af.
Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat en er een leuk feestje gebouwd kan worden!

Allround is Escape enorm sterk in omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meegmaakt, gereperteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. Gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt feestband Escape natuurlijk ook. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt écht alles !

feest band voor een bruiloft

Dit is natuurlijk niet mogelijk maar door het enorm uitgebreide repertoire lijkt het wel zo. Hierdoor kunt u Escape gerust dé feestband voor uw bruiloft noemen.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.