Aanvraag informatie en/of offerte

Hier kunt een informatie of offerte aanvraag versturen, dit is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij zullen altijd uw wensen en vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden zodat u een goed beeld krijgt van wat wij doen en het totale kostenplaatje.

Onze band is duidelijk in afspraken, de geoffereerde prijs is de daadwerkelijke prijs die u ook gaat betalen, dus geen verrassingen achteraf. Wat wij samen afspreken is wat er op uw bruiloft, bedrijfsfeest, feestgelegenheid, privéfeest of evenement ook echt gaat gebeuren.

Hetzelfde geldt voor de offerte. Die is altijd goed gespecificeerd zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag aan. Vul de gegevens zorgvuldig in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan klaar voor al uw wensen en vragen.

Offerte aanvraag

Persoonlijk contact

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen zodat wij u direct van alle informatie kunnen voorzien. Dit is iets persoonlijker en zo kunnen wij u nog beter voorzien van alle informatie en waarschijnlijk krijgt u dan ook een nog beter beeld van het geheel.

Bel Coverband Escape
06 53 12 6857