Laatste Nieuws

Repertoire deze week

repertoire-coverband-bruiloftband-live-band-feestband

Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde DJ Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor zijn dood aan een nieuw album, dat nooit uit is gekomen. De familie van Tim Bergling (zoals hij echt heet) brengt zijn muziek nu alsnog uit, te beginnen met de eerste single S.O.S.
Escape probeert altijd de laatste trends en wekelijks de hitlijsten en de Top 40 bij te houden, dus deze week repeteren wij “SOS” van Avicii feat Aloe blacc en “Don’t call me up” van Mabel.Natuurlijk zijn wij helemaal blij met de overwinning van Duncan Laurence op het Euro Songfestival, en wij vinden het ook een prachtig nummer. Alleen zijn wij ons nog niet zeker of “Arcade” een nummer voor ons is en of het in het repertoire past. Ook is onze ervaring dat een winnend lied van het Euro Songfestival snel zijn populairiteit verliest en dan ineens niemand er meer om vraagt. En dat zou jammer zijn voor het vele werk wat wij eraan moeten besteden.Wij laten het nog even in beraad en kijken of wij dit prachtige nummer er ook nog bij nemen.We gaan er in ieder geval weer lekker tegenaan met het repertoire en de komende tijd zullen er nog veel interessante toevoegingen bijkomen.

Website

Zoals sommige wel opgemerkt hebben gebeurt er momenteel veel op onze website. Wij zijn bezig met een totale makeover en het verbeteren van de SEO voor betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Ook zullen wij binnenkort een hele nieuwe promo gaan maken en die dan presenteren op onze website en al onze social media zoals YouTube en Facebook.