Laatste Nieuws

Nieuwe zangeres Tina – 2023

Het zal de meeste van jullie wel niet ontgaan zijn maar vanaf begin 2023 heeft Escape een nieuwe zangeres gekregen. Nadat Joleen de band had verlaten hebben wij even een jaartje met een invaller gewerkt en de tijd gehad om de juiste zangeres voor onze band te vinden. Tina was al eerder op onze radar verschenen maar helaas was zij toen nog verbonden aan een andere band. Nu in 2023 was Tina zonder band en hebben we de juiste gesprekken met elkaar gehad en besloten met elkaar verder te gaan. Nu 7 maanden later hebben wij het gevoel dat wij al jaren met elkaar werken en loopt alles op rolletjes.

Kortom, we gaan als de bliksem en hebben de grootste lol met elkaar. Dat is duidelijk op het podium te zien en het publiek waardeert dit zeer. We hebben aan Tina een enorme kracht met een dijk van een stem in de band gekregen en dat maakt Escape weer helemaal compleet zoals iedereen altijd al van ons gewend was.

Website

Zoals sommige wel opgemerkt hebben gebeurt er momenteel veel op onze website. Wij zijn bezig met een totale makeover en het verbeteren van de SEO voor betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Ook zullen wij binnenkort een hele nieuwe promo gaan maken en die dan presenteren op onze website en al onze social media zoals YouTube en Facebook. Nieuwe foto’s met Tina komen er ook steeds meer dus die zullen ook snel op de site komen te staan.