Bruiloft muziek voor uw bruiloftsfeest gezocht dan is een band als bruiloft band Escape de ultieme keuze, als u zoekt naar goede bruiloft muziek. Band Escape is een allround coverband.

Door de jarenlange ervaring van Band Escape met het spelen van bruiloft muziek op uw bruiloft, trouwerijen en huwelijksfeesten maakt Escape de ultieme band voor iedere bruiloft.

Het repertoire van Escape is zo groot dat deze band niet onderdoet voor een D.J met een grote verzameling aan mp3’s.

Bruiloft Muziek
Bruiloft muziek

Bruiloft muziek

Maar op uw feest draait het niet alleen maar om naar bruiloft muziek te luisteren, maar ook om interactie met het publiek, gezelligheid en een volle dansvloer. Als het om performance, uitstraling en interactie met het publiek gaat, dan kan een D.J nooit tegen Coverband Escape op.

Zoekt u muziek van een spetterende band met een modern en uitgebreid repertoire voor uw bruiloft? Zoek niet verder en kom eens bij ons langs om te kijken en we zullen uw overtuigen van onze Showband Escape.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Dit is de populairste muziek op bruiloften

bruiloft muziek

Spotify heeft onderzoek gedaan wat de meest populaire tracks zijn op bruiloften. Ze analyseerde duizenden playlists met als titel ‘openingsdans’ en ‘bruiloft’ en daar kwam een duidelijke nummer één uit. ‘Thinking Out Loud’.

En laat band Escape dat nou net ook spelen, evenals alle nummers in de onderstaande top 10. De populairste tracks voor een bruiloft of huwelijksfeest.

De track van Ed Sheeran komt zowel nationaal als internationaal het meest voor in de afspeellijsten. ‘Thinking Out Loud’ is overigens ook buiten bruiloften populair, want met 683 miljoen streams is het de derde meest gestreamde track allertijden.

Met tracks als ‘I Gotta Feeling’ en ‘You’re The One That I Want (Grease Soundtrack)’ gaat het er in Nederland feestelijker aan toe dan in de rest van de wereld. Dit is de hele top 10 in Nederland:

 

1. Ed Sheeran – ‘Thinking Out Loud’
2. John Legend – ‘All of Me’
3. The Black Eyed Peas – ‘I Gotta Feeling’
4. Bruno Mars – ‘Marry You’
5. Michael Bublé – ‘Everything’
6. Jason Mraz – ‘I’m Yours’
7. John Travolta – ‘You’re The One That I Want (Grease Soundtrack)’
8. Al Green – ‘Let’s Stay Together’
9. Christina Perri – ‘A Thousand Years’
10. Jack Johnson – ‘Better Together’

Bron: Qmusic populairste muziek op bruiloften


Offerte Bruiloft muziek van Band-Escape

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag

 

Zie ook onze andere pagina’s:

Feestband bruiloft