Live band huren voor een  feest, bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsfeest? Dan kunt u het beste onze Live band huren “Coverband Escape”. Al jaren wordt Band Escape ingehuurd op bruiloften en feesten. Door het unieke repertoire kan Escape op elke bruiloften en ieder feest spelen, er is muziek en entertainment voor jong en oud.

Live band huren voor jou feest

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten live muziek gespeeld.
Liveband huren
Live band huren

Live band huren met zorg

In de enkele en korte pauzes van de band verzorgen wij ook de pauzemuziek. En kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen. Tijdens onze 15 minuten pauze houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk. Zodat uw feest niet stil kan vallen wij zijn ook heel flexibel met onze pauze. Want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren. Dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen. Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan live band Escape hun apparatuur aanpassen. Dit zorgt voor een aangenaam geluidsniveau. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan. Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Live band huren voor ieder feest

Goed op elkaar ingespeeld

Live band huren

Een sterke formatie

Live band Escape bestaat al sinds 1994, de band is goed op elkaar ingespeeld en het repertoire is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de live band nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. De unieke en uitgebreide muziek keuze maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of welk feest dan ook, omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn.

Wij staan garant

Onze Live band staat garant voor een spectaculaire feestavond vol entertainment. Band Escape is niet zomaar een Liveband, wij zijn veelzijdig en spelen alle moderne hits. Live band Escape huren Live band Escape beschikt over een breed repertoire die alles Live afspeelt. De muziek keuze varieert van de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, en natuurlijk is het Hollandse “meezing” repertoire ook volop aanwezig. Ook kunt denken aan Salsa en Merengue. Onze professionaliteit en veelzijdigheid maken ons flexibel en passend aan uw wensen. Het is tenslotte uw Feest! Ieder feest dat wij verzorgen worden de repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens.

Live band huren en professionals

Live band huren Wij zijn niet alleen professionals maar ook betaalbaar voor iedereen! Wat kost een live band Coverband Escape is te boeken vanaf € 1245,- inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow, voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten, geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest.

Offerte aanvragen

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan via het onderstaande formulier:
Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Aanwezigheid/aanvang

Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlocatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen. Een soundcheck  doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

De formatie

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Totaal pakket live band

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet.
  • Boek Band Escape voor een onvergetelijk feest voor jong en oud!
Live band huren
Live band huren!

Vragen?

Wij zijn er voor al uw vragen en wensen. Voor nog meer informatie over het huren van een liveband neemt u dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Voor en achternaam
live band huren
Live band huren

Live band een bruiloft gezocht? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want: Live band Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen van live muziek op bruiloften. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden! En uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Band Escape. Het unieke en zeer uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen. Van jong tot oud.

Flexibele Live band

Band Escape is enorm flexibel Live band bruiloft Zie ook onze overige pagina’s: Live band Bruiloft-band Band boeken huren Feestband Allround coverband Top 40 Coverband Repertoire coverband Escape