Deze week reperteren wij:

Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde DJ Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor zijn dood aan een nieuw album, dat nooit uit is gekomen. De familie van Tim Bergling (zoals hij echt heet) brengt zijn muziek nu alsnog uit, te beginnen met de eerste single S.O.S.

Escape probeert altijd de laatste trends en wekelijks de hitlijsten en de Top 40 bij te houden, dus deze week repeteren wij “SOS” van Avicii feat Aloe blacc en “Don’t call me up” van Mabel.

repertoire-coverband-bruiloftband-live-band-feestband
Repertoire voor deze week

Natuurlijk zijn wij helemaal blij met de overwinning van Duncan Laurence op het Euro Songfestival, en wij vinden het ook een prachtig nummer. Alleen zijn wij ons nog niet zeker of “Arcade” een nummer voor ons is en of het in het repertoire past. Ook is onze ervaring dat een winnend lied van het Euro Songfestival snel zijn populairiteit verliest en dan ineens niemand er meer om vraagt. En dat zou jammer zijn voor het vele werk wat wij eraan moeten besteden. Wij laten het nog even in beraad en kijken of wij dit prachtige nummer er ook nog bij nemen.

Wat voor repertoire past bij uw feest?

Het allerbelangrijkste aan een Coverband is natuurlijk het repertoire wat zij spelen. Je kan een band boeken met overwegend oldies en nummers uit de 60’s en 70’s. Dit kan een keuze voor heel veel mensen zijn. Of een live band die wat breder speelt en ook de 80’s en een paar nummers van de 90’s spelen kan.

Dan heb je bands die echt heel breed spelen van de 60’s en 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, en dat is wat Coverband Escape doet. Bijna wekelijks reperteren wij en proberen de hitlijsten bij te houden. En daarmee ons repertoire nog meer uit te breiden zoals geen andere band. Dit is het repertoire wat op elk feest past voor jong en oud.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Allround Coverband

Het Allround repertoire van Escape is enorm uitgebreid, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt Band Escape natuurlijk ook.

Allround band
Allround band

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief. Eventueel van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt echt alles!

  • repertoire
Sluit Menu