Deze week reperteren wij.

In de 90’s was “Informer” van Snow al een topnummer en speelde wij deze toen al en, op zijn zachtst gezegd, was die niet makkelijk te rappen. Dat Daddy Yankee deze tophit opnieuw uitgebracht heeft in het spaans maakt het er ook niet makkelijker op 😉

Maar Escape zou niet Escape zijn als wij dit nummer niet in ons repertoire zouden nemen, dus deze week repeteren wij “Con Calma” van Daddy Yankee feat Snow.

Repertoire coverband escape april 2019

Om de nederlandse golf bij te blijven doen wij ook “IJskoud” van Nielson, “Als het avond is” van Suzan & Freek en “Zij weet het” van Tino Martin wat overigens een nummer is van Glen Faria.   We gaan er lekker tegenaan met het repertoire en hopen dat jullie deze songs goed gaan vinden.

Wat voor repertoire past bij uw feest?

Het allerbelangrijkste aan een Coverband is natuurlijk het repertoire wat zij spelen. Je kan een band boeken met overwegend oldies en nummers uit de 60’s en 70’s. Dit kan een keuze voor heel veel mensen zijn. Of een live band die wat breder speelt en ook de 80’s en een paar nummers van de 90’s spelen kan.

Dan heb je bands die echt heel breed spelen van de 60’s en 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, en dat is wat Coverband Escape doet. Bijna wekelijks reperteren wij en proberen de hitlijsten bij te houden. En daarmee ons repertoire nog meer uit te breiden zoals geen andere band. Dit is het repertoire wat op elk feest past voor jong en oud.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Allround Coverband

Het Allround repertoire van Escape is enorm uitgebreid, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt Band Escape natuurlijk ook.

Allround band
Allround band

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief. Eventueel van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt echt alles!

Sluit Menu