Deze week reperteren wij:

Repertoire coverband Escape

Op dringend verzoek hebben wij de gouden klassieke hit “Stand by Me” van Ben E. King eindelijk in het repertoire genomen. Wij hebben wel de moderne versie van Endless Summer gekozen omdat dit toch net iets anders is als wat elke ander band speelt. En wij zijn nou eenmaal graag net iets anders wat repertoire aan gaat.

De jongens van Endless Summer verspreiden zeer veel covers van bekende hits en doen ons denken aan de band Extreme uit de 90’s. Dezelfde prachtige vocale kwaliteiten in een modern jasje, erg goed en heel fijn om naar te luisteren.

Ook als openingsdans voor het bruidspaar is deze prachtige versie zeer geschikt.

Nieuw repertoire van de afgelopen weken

Repertoire coverband Escape

Deze week gaan wij “Moment” van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha repeteren en daarbij nemen we de 90’s megahit “Wannabe” van de Spice Girls ook in het repertoire. Deze wilden we al een hele tijd doen en nu is het er dan toch van gekomen 🙂

De 90’s blijven een leuke tijd en er waren in die tijd heel veel leuke nummers om te spelen. Gelukkig blijven de 90’s heel populair onder de jongeren op feesten en bruiloften maar ook in de horeca en in muziekcafe’s.

We gaan er weer lekker tegenaan met het repertoire!!

repertoire-coverband-bruiloftband-live-band-feestband

Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde DJ Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor zijn dood aan een nieuw album, dat nooit uit is gekomen. De familie van Tim Bergling (zoals hij echt heet) brengt zijn muziek nu alsnog uit, te beginnen met de eerste single S.O.S.

Escape probeert altijd de laatste trends en wekelijks de hitlijsten en de Top 40 bij te houden, dus deze week repeteren wij “SOS” van Avicii feat Aloe blacc en “Don’t call me up” van Mabel.

Natuurlijk zijn wij helemaal blij met de overwinning van Duncan Laurence op het Euro Songfestival, en wij vinden het ook een prachtig nummer. Alleen zijn wij ons nog niet zeker of “Arcade” een nummer voor ons is en of het in het repertoire past. Ook is onze ervaring dat een winnend lied van het Euro Songfestival snel zijn populairiteit verliest en dan ineens niemand er meer om vraagt. En dat zou jammer zijn voor het vele werk wat wij eraan moeten besteden. Wij laten het nog even in beraad en kijken of wij dit prachtige nummer er ook nog bij nemen.

Power over Me

Repertoire coverband Escape

“Power Over Me” is de eerste single van het debuutalbum van de Ierse zanger Dermot Kennedy. De track kwam tot stand met die ene zin: “You’ve got that power over me”. Het hele idee dat je behekst bent door iemand op een goede manier.

Ook deze supervette track gaan wij deze week reperteren.

Wat voor repertoire past bij uw feest?

Het allerbelangrijkste aan een Coverband is natuurlijk het repertoire wat zij spelen. Je kan een band boeken met overwegend oldies en nummers uit de 60’s en 70’s. Dit kan een keuze voor heel veel mensen zijn. Of een live band die wat breder speelt en ook de 80’s en een paar nummers van de 90’s spelen kan.

Dan heb je bands die echt heel breed spelen van de 60’s en 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, en dat is wat Coverband Escape doet. Bijna wekelijks reperteren wij en proberen de hitlijsten bij te houden. En daarmee ons repertoire nog meer uit te breiden zoals geen andere band. Dit is het repertoire wat op elk feest past voor jong en oud.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Allround Coverband

Het Allround repertoire van Escape is enorm uitgebreid, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt Band Escape natuurlijk ook.

Allround band
Allround band

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief. Eventueel van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt echt alles!

Sluit Menu