Deze week reperteren wij:

Deze week hebben wij weer wat oude nummers van de stal gehaald zoals songs van Justin Timberlake en een paar soul tracks uit de 70’s. En eveneens het nummer “Waka Waka” van Shakira erbij genomen.

Info Kris Kross Amsterdam

Uit de top 40 hebben wij de nieuwe hit “Ik sta jou beter” van Kris Kross Amsterdam en Nielson gereperteerd.

In het voorjaar van 2019 komt het trio opnieuw met een Nederlandstalige track waarop opnieuw Tabitha te horen is. Op Moment, een bewerking van Een Moment Zonder Jou (van Nasty uit 1996), is ook Kraantje Pappie te horen. Ik Sta Jou Beter is een track van het drietal die in juli verschijnt en daarop levert Nielson zijn vocalen.

Het nummer van Kris Kross Amsterdam en Nielson wordt supergoed ontvangen door ons publiek en het is echt weer een lekkere moderne nederlandstalige track van deze top artiesten. We zijn weer lekker bezig met ons repertoire.

Nieuw repertoire van de afgelopen weken

De zwoele hit “Senorita” van Shawn Mendes en Camila Cabello gaan wij deze week in het repertoire erbij nemen. Het is een lekker chill nummer voor in de vroege sets of om nog even laat op de avond mee weg te zwijmelen.

Op 18 juni 2019 plaatsten Shawn Mendes en Camila Cabello beide op hun sociale media een korte video waarin de twee artiesten te zien zijn. De volgende dag werd bekend dat ze samen het nummer Señorita zouden uitbrengen op 21 juni 2019.

In de eerste week na uitgave kwam Señorita binnen op nummer één in Griekenland, Ierland, Noorwegen en de Nederlandse Single Top 100. In veel andere hitlijsten kwam het binnen in de top 10, waaronder de Nederlandse Top 40 en de Nederlandse Mega Top 50. In deze twee lijsten stond het nummer de volgende week wel bovenaan.

We hadden dit nummer al eerder willen doen maar we waren te druk met andere stijlen en feestnummers die wij een beetje te kort kwamen in ons repertoire. Wij proberen altijd een enorme diversiteit in ons repertoire te houden en dat lukt ons tot op heden behoorlijk goed 🙂

Inmiddels is de vakantie weer voorbij, dus gaan wij er gelijk tegenaan met de prachtige creatie van Armin van Buuren. De Nederlandse zomerhit “Hoe het Danst” van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren. Eerst waren wij ons niet zeker van deze hit maar nu zijn wij echt superblij en gemotiveerd dit gave nummer in het repertoire te nemen. Het leek op een snelle hit vanwege het concert van Marco Borsato in De Kuip maar uiteindelijk blijft dit nummer de hele zomer hangen 🙂

Op dringend verzoek hebben wij de gouden klassieke hit “Stand by Me” van Ben E. King eindelijk in het repertoire genomen. Wij hebben wel de moderne versie van Endless Summer gekozen omdat dit toch net iets anders is als wat elke ander band speelt. En wij zijn nou eenmaal graag net iets anders wat repertoire aan gaat.

De jongens van Endless Summer verspreiden zeer veel covers van bekende hits en doen ons denken aan de band Extreme uit de 90’s. Dezelfde prachtige vocale kwaliteiten in een modern jasje, erg goed en heel fijn om naar te luisteren.

Ook als openingsdans voor het bruidspaar is deze prachtige versie zeer geschikt.

Deze week gaan wij “Moment” van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha repeteren en daarbij nemen we de 90’s megahit “Wannabe” van de Spice Girls ook in het repertoire. Deze wilden we al een hele tijd doen en nu is het er dan toch van gekomen 🙂

De 90’s blijven een leuke tijd en er waren in die tijd heel veel leuke nummers om te spelen. Gelukkig blijven de 90’s heel populair onder de jongeren op feesten en bruiloften maar ook in de horeca en in muziekcafe’s.

We gaan er weer lekker tegenaan met het repertoire!!

repertoire-coverband-bruiloftband-live-band-feestband

Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde DJ Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor zijn dood aan een nieuw album, dat nooit uit is gekomen. De familie van Tim Bergling (zoals hij echt heet) brengt zijn muziek nu alsnog uit, te beginnen met de eerste single S.O.S.

Escape probeert altijd de laatste trends en wekelijks de hitlijsten en de Top 40 bij te houden, dus deze week repeteren wij “SOS” van Avicii feat Aloe blacc en “Don’t call me up” van Mabel.

Natuurlijk zijn wij helemaal blij met de overwinning van Duncan Laurence op het Euro Songfestival, en wij vinden het ook een prachtig nummer. Alleen zijn wij ons nog niet zeker of “Arcade” een nummer voor ons is en of het in het repertoire past. Ook is onze ervaring dat een winnend lied van het Euro Songfestival snel zijn populairiteit verliest en dan ineens niemand er meer om vraagt. En dat zou jammer zijn voor het vele werk wat wij eraan moeten besteden. Wij laten het nog even in beraad en kijken of wij dit prachtige nummer er ook nog bij nemen.

Power over Me

“Power Over Me” is de eerste single van het debuutalbum van de Ierse zanger Dermot Kennedy. De track kwam tot stand met die ene zin: “You’ve got that power over me”. Het hele idee dat je behekst bent door iemand op een goede manier.

Ook deze supervette track gaan wij deze week reperteren.

Wat voor repertoire past bij uw feest?

Het allerbelangrijkste aan een Coverband is natuurlijk het repertoire wat zij spelen. Je kan een band boeken met overwegend oldies en nummers uit de 60’s en 70’s. Dit kan een keuze voor heel veel mensen zijn. Of een live band die wat breder speelt en ook de 80’s en een paar nummers van de 90’s spelen kan.

Dan heb je bands die echt heel breed spelen van de 60’s en 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, en dat is wat Coverband Escape doet. Bijna wekelijks reperteren wij en proberen de hitlijsten bij te houden. En daarmee ons repertoire nog meer uit te breiden zoals geen andere band. Dit is het repertoire wat op elk feest past voor jong en oud.

Repertoire lijst

Check en download hier onze repertoirelijsten:

Allround Coverband

Het Allround repertoire van Escape is enorm uitgebreid, omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week, de gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt Band Escape natuurlijk ook.

Allround band
Allround band

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief. Eventueel van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment:

Die band speelt echt alles!