Bandje boeken voor een feest, huwelijk, bruiloft of evenement? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken om een bandje te boeken, want met onze professionele band zijn wij uw graag vakkundig van dienst. Door onze jarenlange ervaring en enorme repertoire maken wij van ieder feest een knalfuif.

Bandje boeken

Bandje boeken
Bandje boeken

Wilt u een professioneel bandje boeken en vraagt u zich af wat de kosten daarvoor zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij maken een offerte voor u op maat. Neem hier onder nog eens een kijkje naar onze enorme repertoire dit onderscheidt ons wel van andere bands. Wij zijn geen hobbyband die alleen in het weekeinde spelen, wij zijn beroepsmuzikanten en voor ons is het dagelijkse kost om van uw feest een spetterend feest te maken.

De formatie van Band Escape

bandje boeken

De formatie  bestaat uit 3 bandleden die ieder goed solozang en verschillende instrumenten ten gehore brengen, door deze afwisseling is het continue verrassend om naar deze band te luisteren.
Ervaring, muzikaliteit en vakmanschap dat zijn de elementen waarmee je je als bandje onderscheidt van andere bandjes die je kunt boeken.

Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 800 man kan Escape zijn mannetje staan. Geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest van 1000 man of zelfs over de 2000 gasten.


Onze repertoire lijsten

Bandje boeken

Bekijk en download hier onze repertoire lijsten:

 


Interactie met het publiek

Door de leuke interactie van onze band betrekken wij ook continu het publiek bij hun spel, zo staat de dansvloer altijd lekker vol. Lees onze reviews maar eens en wij zullen uw overtuigen van ons succes, zo hebben wij al op ieder soort feest gespeeld en opgetreden.


Vrijblijvende offerte voor
een bandje boeken

Vraag hier uw vrijblijvende offerte en/of meer informatie aan, wij staan 7 dagen per week voor u klaar en wij zijn ervoor al uw vragen en wensen.

Offerte aanvraag

Telefonisch contact

Wenst u liever telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op 0653126857


Zie ook onze overige pagina’s:

Partyband


Neem direct contact met ons op via: 0653126857

Een goed bandje boeken
Een bandje boeken voor ieder feest en elke gelegenheid