Wilt u een goede coverband boeken? voor uw feest of evenement. Boek dan deze ervaren band en ze zullen de sterren van de hemel spelen. Zie de échte reviews maar eens, met al die tevreden klanten. Leuke band, leuke muziek en een feest om niet te vergeten zijn de ingrediënten voor een knalfuif. Bekijk de reviews van coverband Escape hier.

Door de juiste ingrediënten te gebruiken, maken ze van ieder feest een geslaagd feest. Je hebt alle bands al gezien op internet maar bent er nog steeds niet uit. Kom dan eens kijken bij een van hun openbare optredens voor meer informatie zie onze agenda. Zo kunt u deze band beter leren kennen en live horen optreden voordat u boekt.

Een coverband boeken

Hou je van muziek op een feestje of spetterende livemuziek op uw bedrijfsfeest. Escape is een professionele coverband. Die speelt met passie en liefde voor muzikale kwaliteit op ieder feest en evenement. Ze presenteren tijdens uw feest, een uniek en breed repertoire. Met de grootste en beste hits, van de 70’s tot aan de allerlaatste hits uit de Top 40.

Een band met de muziekstijl naar uw keuze

U kunt coverband Escape boeken voor elke muziekstijl naar uw keuze. Van Rock tot Dance, House tot Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Soul en Funk, de huidige top 40. Maar natuurlijk zijn we ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten.

Coverband Escape

Coverband boeken bij Escape bent u zeker verzekerd van professionele muzikanten. Want sinds 1994 bestaat deze band al, en het is dat stukje vakmanschap dat ze zo uniek maakt. Zo repeteert de band bijna wel dagelijks om zo ook de nieuwste hits op jullie feest te kunnen spelen. De meeste bands hebben niet zo’n groot repertoire als Band-Escape. Dit onderscheidt ze in de hoogste zin van het word van andere coverbands.

Professionele coverband

Een professionele coverband boeken voor jullie feest? Dan hoef je niet verder meer te zoeken! Want kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht en daarom, denken wij met u mee. Muzikaliteit en passie zijn de elementen waarmee je, je als band onderscheidt. Escape is een formatie van drie personen en hebben een uitstekende naam in Nederland. Hun succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid waar veel mensen waarde aanhechten.

Kom eerst kijken

Coverband boeken kom dan eerst eens bij ons kijken! Want Escape geeft u de gelegenheid om te komen kijken bij een van hun openbaar optredens. Op deze manier kunt u kennis met band maken en zelf ervaren alsof u deze band geschikt vindt of niet. Ze staan garant en beloven u een spetterend feest vol entertainment. Want het is niet zomaar een band, omdat ze alle moderne en laatste nieuwe hits uit de hitlijsten spelen. Dit is iets waar weinig bands in Nederland aan kunnen evenaren. Tussen de sets door kan onze DJ spelen waardoor er geen moment van stilte valt. Hierdoor hoort u het gehele feest de muziek naar uw keuze.

Een professionele band

Coverband Escape

Coverband Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen. Door hun vocale kwaliteiten en spontane interactie met het publiek.
Vol enthousiasme wordt er door onze band en Dj gespeeld, waardoor elk genre aan bod komt. Van klassieke rockmuziek tot de jaren 90, happy hardcore en van moderne pop tot top 40. Maar ook old school R&B en Rapmuziek, Dance, Soul en Funk. En natuurlijk zijn we de Hollandse krakers en smartlappen niet vergeten. Kortom een uniek en uitgebreid repertoire wat geen andere coverband heeft. En dat is al een goed punt om deze fantastische coverband te boeken.

Een muzikaal spektakel

We zorgen continu voor een muzikaal spektakel met veel interactie en show. En daarom blijft uw feest de gehele avond een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Escape bestaat uit 3 professionele artiesten die geregeld op verschillende podia optreden.

Een band met een totaal pakket

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten.
Wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest! En dat voor jong en oud een groot plezier is. Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest? We zijn te huren voor uw feest of evenement.

Coverband boeken voor een knalfeest?

Coverband boeken

Boek dan band Escape! de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten. Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape. Het repertoire is zo uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek bij zit.
Het repertoire bestaat uit hits van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40.

Het verloop van de feestavond

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of we nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.

Offerte of informatie opvragen

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Offerte aanvraag

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit enkele artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, of covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn. Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band. In Nederland en België zijn er duizenden coverbands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire.