Live band bruiloft gezocht voor jullie bruiloft? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want, wij komen graag live spelen op jullie feest!

Onze professionele Live band heeft jarenlange ervaring met het spelen van live muziek op bruiloften. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden!
En uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor ons. Het unieke en zeer uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud.

Live band bruiloft

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf. Het kan allemaal bij Band Escape want
zij hebben al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld.

Ook in de pauze van de band verzorgen zij de pauzemuziek. Zo kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.
Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen.

Zij zijn ook heel flexibel met hun pauzes, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijksgezegd of gedaan worden,
of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen. Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.

Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft
van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6 mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al
25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan. Live band bruiloft

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

 

 

 

Offerte aanvraag Live band bruiloft

Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvraag

Live band huren met zorg

Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij vergeleken worden met een 5 of 6-mans formatie. U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan.


Zie ook onze andere pagina’s:

Coverband voor een Bruiloft