U bent opzoek naar een bruiloft bandje? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken, want sinds 1994 is onze professionele muziekgroep al een enorm succes op iedere bruiloft en huwelijksfeest. Door de jarenlange ervaring van deze band en het enorme repertoire, maakt dit band Escape een unieke band voor ieder feest en elke gelegenheid.

Bruiloft bandje

Jullie huwelijk staat voor de deur en jullie willen een bruiloft bandje huren. Kijk dan eens op de site van band-escape.nl. Sinds 1994 verzorgen wij de muziek voor ieder bruiloftsfeest.

Onze overzichtelijke website helpt bij het selecteren en vinden van de perfecte band voor jullie bruiloft. Check onze enorme repertoire maar eens en zie welke muziek bij jullie past. Heb je vragen dan kun je die direct online stellen via het contact formulier, maar jullie kunnen ook altijd deskundige advies krijgen door te bellen met onze band leider die al jullie vragen kan beantwoorden.0653126857

Bruiloft bandje boeken voor jullie bruiloft? Het bruiloft bandje van band Escape wordt veel ingezet voor bruiloften, bedrijfsfeesten festivals en evenementen. Onze band is breed inzetbaar, zo kunnen ze top 40, rock, popnummers, golden olies spelen. Bekijk ons aanbod of vraag een vrijblijvende offerte aan om de kosten van de band in te zien.


Repertoire lijsten

Bandje boeken

Bekijk en download hier onze repertoire lijsten:

 


De formatie van Band Escape

bruiloft bandje
Bruiloft bandje

Onze formatie bestaat uit 3 bandleden die ieder goed solozang en verschillende instrumenten ten gehore brengen, door de afwisseling is het continue verrassend om naar deze band te luisteren.
De ervaring, muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt van andere bands.

Zowel op een klein feestje van 60 man, als op een grote feest voor een bedrijfsfeest van 800 man kan Escape zijn mannetje staan. Geluid en licht kan direct worden aangepast aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest van 1000 man of zelfs over de 2000 gasten of meer.


Offerte / meer informatie
aanvraag

Offerte aanvraag

Goed gespecificeerde offerte op maat

Onze band is duidelijk in afspraken, afgesproken prijs is de vaste prijs. Wat wij samen afspreken is wat er op uw feest of gelegenheid ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Hetzelfde geldt voor de offerte. Die is altijd goed gespecificeerd zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag aan. Vul de gegevens zorgvuldig in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Telefonisch contact

Wenst u liever telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op 0653126857


Zie ook onze overige pagina’s:


Nederlandse band Bruiloft band boeken
Coverband Den Haag Feestband bruiloft
Live muziek voor een bruiloft Band boeken
Coverband voor een Bruiloft Live band bruiloft
Live band huren Band boeken en inhuren voor jouw feest

 

Bruiloft bandje
Bruiloft bandje boeken doe je bij Coverband Escape!