Band boeken en inhuren voor jouw feest? Een Coverband boeken en huren doet uw bij Band Escape want;

Een goede coverband probeert het nummer zo authentiek mogelijk na te spelen en niet een eigen versie van het lied ten gehore te brengen.

Coverband Escape speelt de nummers perfect na tot op elk klein details en probeert ook vocaal het nummer zo dicht mogelijk te benaderen, en dit is bij Escape goed mogelijk omdat elk lid van deze formatie ook een goede zanger is.

Het enorme repertoire van Coverband Escape zorgt ervoor dat deze coverband overal en voor iedereen van elke leeftijd kan spelen. Of het nu classics uit de 70’s zijn of de nieuwste hit uit de top 40 van deze week, Escape kan het spelen. Dus een Coverband boeken en huren doet uw bij band Escape.

Band boeken en inhuren voor jouw feest
Band boeken en inhuren voor jouw feest doet uw bij Band Escape

Band boeken en inhuren voor jouw feest

Escape is een coverband en feestband die op elke gelegenheid of feest kan spelen!
Voor publiek van elke leeftijd en er altijd een spetterende avond van maakt.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Band boeken en inhuren voor jouw feest

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van onze band, doe dan een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag.

Een coverband boeken is altijd de kers op de taart bij ieder feest als het nu gaat om een bruiloftsfeest of een bedrijfsfeest de mogelijkheden bij Coverband Escape zijn eindeloos, zo is het ook mogelijk dat u een vrijblijvend optreden kunt bijwonen om te kijken hoe spectaculair onze band is. Geen feest te klein en geen feest te groot. Wij zijn uw graag vakkundig van dienst Coverband Escape is een professionele Coverband.

Band boeken

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wat is een Coverband?

Band boeken en inhuren voor jouw feest
Band boeken en inhuren voor jouw feest doet uw bij Band Escape

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band.

In Nederland en België zijn er duizenden coverbands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire.

Band boeken en inhuren voor jouw feest doet u bij Coverband Escape!

Band boeken en inhuren voor jouw feest
Coverband huren en boeken

Zie ook onze andere pagina’s:

Band boeken huren

Allround coverband

Live band huren

Sluit Menu