Agenda livemuziek en optredens van Coverband Escape.

Agenda Coverband Escape 2022

Aankomende openbare optredens 2022

Big Bell te Scheveningen

De openbare optredens in de Big Bell voor de komende tijd.

2023

24 en 25 November
01 en 02 December
22 en 23 December

2024

05 en 06 Januari
19 en 29 Januari
02 en 03 Februari
16 en 17 Februari
23 en 24 Februari

Bezoek onze Liveband

Agenda coverband Escape

Dit zijn data van openbare optredens waar iedereen ons kan bezoeken, een perfecte gelegenheid als u onze band live wilt zien spelen. Wilt u langs komen om onze Coverband te bekijken omdat u geinteresseerd bent in Escape voor uw feest? Neem gerust even contact op en laat het ons weten, dan maken wij even tijd voor u in de pauze onder het genot van een drankje.

Alle data is onder voorbehoud, soms worden data nog wel eens gewisseld maar dat geven wij ook altijd aan op de site en onze social media kanalen.

Besloten feestavonden

De data op in deze agenda zijn openbare avonden in horeca zaken waar wij geregeld spelen en waar iedereen langs kan komen om naar de band te kijken. Over het algemeen is de entree in al deze zaken vrij. Data van besloten avonden vermelden wij niet in de agenda omdat wij natuurlijk niet zomaar gasten van onze kant op een bruiloft, bedrijfsfeest of feestavond kunnen laten komen.

Uw datum

Mocht u ons op een van deze data willen boeken voor uw eigen feest neemt dan toch even contact op, want wij kunnen altijd schuiven om de desbetreffende datum voor u vrij te maken.

Band Escape op Facebook, YouTube en Instagram

Op onze facebook pagina kondigen wij onze openbare optredens vroegtijdig aan. Dus volg ons op Facebook, Instagram of YouTube en blijf op de hoogte!