Agenda livemuziek en optredens van Coverband Escape.

Agenda Coverband Escape 2021

Aankomende openbare optredens 2021

Big Bell te Scheveningen

We mochten weer, maar van korte duur!!

Wederom zijn de maatregelen verscherpt en hebben ervoor gezorgd dat wij, in ieder geval tot 13 augustus, niet meer openbaar kunnen optreden.


13 t/m 15 Augustus
10 en 11 September
24 en 25 September

Bezoek onze Liveband

Agenda coverband Escape

Dit zijn data van openbare optredens waar iedereen ons kan bezoeken, een perfecte gelegenheid als u onze band live wilt zien spelen. Wilt u langs komen om onze Coverband te bekijken omdat u geinteresseerd bent in Escape voor uw feest? Neem gerust even contact op en laat het ons weten, dan maken wij even tijd voor u in de pauze onder het genot van een drankje.

Besloten feestavonden

De data op in deze agenda zijn openbare avonden in horeca zaken waar wij geregeld spelen en waar iedereen langs kan komen om naar de band te kijken. Over het algemeen is de entree in al deze zaken vrij. Data van besloten avonden vermelden wij niet in de agenda omdat wij natuurlijk niet zomaar gasten van onze kant op een bruiloft, bedrijfsfeest of feestavond kunnen laten komen.

Uw datum

Mocht u ons op een van deze data willen boeken voor uw eigen feest neemt dan toch even contact op, want wij kunnen altijd schuiven om de desbetreffende datum voor u vrij te maken.

Band Escape op Facebook, YouTube en Instagram

Op onze facebook pagina kondigen wij onze openbare optredens vroegtijdig aan. Dus volg ons op Facebook, Instagram of YouTube en blijf op de hoogte!