Geen tijd om ons te bezoeken of ben je gewend veel youtube te kijken? Dan is hier de kans om Coverband, feestband en bruiloftband Escape live te zien.

Live opgenomen

Alle audio-tracks zijn live opgenomen en de clips op YouTube zijn tijdens bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten gefilmd. Hierdoor krijgt u een goede en eerlijke impressie van onze band. Precies zoals wij live klinken en eruit zien. Hierdoor is het “wat je ziet is wat je krijgt”.

Wij konden ook een zaaltje huren en dan op het podium gaan staan en een video draaien. Wij vonden dit niet de manier want dat is niet hoe het live eraan toe gaat. Veel bands maken opnamen in een zaaltje en dan natuurlijk zo perfect mogelijk. Hierdoor krijgt u een vals beeld van de werkelijkheid. Dit wilde wij niet en daarom hebben wij alleen live opnamen op de site. Alles opgenomen tijdens werkelijke optredens.

Tracks

Show me Love – Robin S.

Danza Kuduro – Don Omar

Ai Se Eu Te Pego – Michel Telo

Lush Life – Zara Larsson

Could you be Loved – Bob Marley

Stomp – Brothers Johnson

Can’t stay away from you – Gloria Estafan

Stay the Night – James Blunt

Love never felt so good – Michael Jackson and Justin Timberlake

ZZTop Medley – ZZTop

Yeah 3x – Chris Brown

Verschillende Playlists op YouTube van de Band Escape

Laatste clips Playlist

Bruiloften Playlist

Bedrijfsfeesten Playlist

Verjaardagen Playlist

Ga naar ons Youtube kanaal en abonneer bij ons je voor de laatste updates en de laatste clips van feesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen en bruiloften. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste muziek van band Escape.

https://www.youtube.com/coverbandescape

Coverband Escape op Soundcloud

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op Souncloud dus check ons hier ook en volg ons voor neiuwe tracks of opnamen van live optredens.