Bent u opzoek naar een professionele Bruiloft-band? Band Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden.

Feestavond bruiloft

Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor onze bruiloft-band. Het unieke en uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of we nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Heeft u liever een dj of een cover band voor de avond of een leuke live band met goede live muziek? Dit zijn ook een van de mogelijkheden van onze band. Een bruiloft moet een geweldig feest worden op jullie bruiloft moet het spetteren van geluk. Onze bruiloft-band is gespecialiseerd in een geslaagd feest.

We zijn graag op jullie feest en zorgen dat de grote dag van jullie leven ook een onvergetelijk mooi dag wordt, daarom zien we jullie ook graag eens een keer bij een van onze liveoptredens. U kunt in onze agenda kijken waar we spelen, en dan gezellig eerst eens gaan verkennen hoe onze professionele band het doet.

Bruiloft-band Escape sinds 1994 de beste coverband

Het is dat stuk vakmanschap dat onze bruiloft-band speciaal maakt.

Bruiloft-band voor ieder bruiloftfeest

bruiloft-band
Bruiloft-Band

Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Natuurlijk houden we de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk, zodat uw feest niet stil kan vallen. We zijn ook heel flexibel met onze pauze. Als de dansvloer vol staat slaan we ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, dan kunnen we ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band altijd flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.

 

Professionele bruiloft-band

Zelfs in een kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen we niets tekort. Hierdoor kunnen we makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van Escape kan alle bruiloften aan!.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina. Of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Meer informatie / aanvraag bruiloftband

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Alvast bedankt voor uw interesse!!

Coverband bruiloft gezocht?

Gaan jullie trouwen? Dan is de bruidegom en bruid bij allround coverband Escape aan het juiste adres. Onze ultieme cover band speelt al sinds 1994 door heel Nederland op bruiloften, huwelijken en feesten. Onze band is een ervaren en professionele band.

De grote dag waarop uw bruiloft is gepland wordt een fantastisch feest, bruiloft met onze ervaren muzikanten garanderen we uw de mooiste dag van uw leven.
Band Escape is niet alleen de beste coverband, maar ook een professionele live band die op iedere bruiloft, bedrijfsfeest of feest de beste live muziek speelt.

Een cover band voor een bruiloft is een band die populaire hits en liedjes speelt die op een bruiloftsfeest. Onze bruiloft band zorgt voor een gezellige feeststemming en die ook herkenbaar zijn voor alle gasten op uw bruiloft.

Coverband bruiloft de ultieme band

Escape is de ultieme coverband bruiloft band, omdat de band een groot repertoire in huis heeft. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s tot aan de allernieuwste populaire hits uit de top 100 en de Top 40 van nu. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.

Ook is een gezellige interactie met het publiek belangrijk op een bruiloft  want iedereen is er natuurlijk voor het feestje en de gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape ook over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow die er voor zorgt dat het goed klinkt en mooi uit ziet.

coverband bruiloft
Coverband bruiloft

De feestavond

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld.

Ook in de pauze verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen.

Flexibele Coverband bruiloft

We zijn ook flexibel met onze pauzes, want als de dansvloer vol staat slaan we ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden. Of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

coverband bruiloft
Coverband bruiloft

Interactie met publiek

Onze bruiloftband zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijk feest en geniet van gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren, hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape onder andere over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow, hierdoor klinkt Escape niet alleen goed, maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of we nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld. Coverband bruiloft heeft niet voor niets een “volle-dansvloer-garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, latin en dansnummers.

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten bespelen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Symbolen van de huwelijksjubilea

Bruiloftsband Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijksjubliea. Hieronder vindt u alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.

 

Zie ook onze andere pagina’s: