Bruiloft-band Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten. De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden.

Feestavond bruiloft-band

Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor onze bruiloft-band. Het unieke en zeer uitgebreide repertoire zorgt voor muziek voor iedereen van jong tot oud. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal.

Heeft u liever een dj of een cover band voor de avond of een leuke live band met goede live muziek. Dit zijn ook een van de mogelijkheden van onze band. Een bruiloft moet een geweldig feest worden op jullie bruiloft moet het spetteren van geluk. onze bruiloft-band is gespecialiseerd in een geslaagd feest.

Wij zijn graag op jullie feest en zorgen dat de grote dag van jullie leven ook een onvergetelijk mooi dag wordt. Daarom zien wij jullie ook graag eens een keer bij een van onze live optredens. U kunt in onze agenda kijken waar wij spelen, en dan gezellig eerst eens gaan verkennen hoe onze professionele coverband het doet.

Boek direct een bruiloft-band

Als u direct een bruiloft-band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe.

Zin in een geweldig feest dan is onze band Escape de ultieme keuze op jouw bruiloft en feest.

Onze band heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag verzorgen wij graag met kwaliteit en vakmanschap.

Onze bruiloft-band is al sinds 1988 de beste Bruiloftband

Het is dat stuk vakmanschap dat onze bruiloft-band speciaal maakt.

Bruiloft-band voor ieder bruiloftfeest

Wij hebben al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen. Ook tijdens onze 15 minuten pauze beslist uw wat voor muziek wij spelen/draaien.

Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze. Als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van onze formatie is onze coverband zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben.

bruiloft-band
Bruiloft-band

Professionele bruiloft-band

Zelfs in een zeer kleine zaal kunnen wij onze apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort. Hierdoor kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie. Viert u een feest voor een 12,5 jarig huwelijk of al 25 jarig huwelijk? Geen probleem, het repertoire van onze coverband kan ieder bruiloftsfeest aan.

Ook op jouw bruiloft of feest zijn wij een onvergetelijke coverband met veel extra’s.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina. Of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Meer informatie / band boeken aanvraag bruiloftband

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Alvast bedankt voor uw interesse!!

Interactie met publiek

Onze bruiloftband zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van gezelligheid. Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren,  hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest. Naast het enorme repertoire beschikt Escape mede over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow, hierdoor klinkt de muziek niet alleen goed maar ziet het podium er nog eens vet uit ook.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld. Coverband bruiloft heeft niet voor niets een “volle-dansvloer-garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers.

cDe formatie bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze coverband te luisteren.

Symbolen van de huwelijksjubilea

Onze bruiloftband wil nog iets leuks vermelden over het huwelijksjubliea. Daarom vind u hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.

Sluit Menu