Band bedrijfsfeest of een coverband voor een bedrijfsfeest nodig? Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u livemuziek van een goede coverband? Dan is “Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw feest, bedrijfsfeest of personeelsfeest. U wilt tenslotte dat het een spetterende avond wordt, verzorgd door een professionele band met veel ervaring.

Huur band Escape voor uw feest en zei zullen u overtuigen van hun vakmanschap.

Coverband voor een bedrijfsfeest

Band bedrijfsfeest

Heeft u een bedrijfsfeest met veel personen van verschillende leeftijdsgroepen? Dan is Escape de beste keuze voor uw feest. Zij spelen een zeer gevarieerd repertoire van live muziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Door het enorme repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de allernieuwste hits uit de top 40,  kan de Coverband Escape iedereen op uw bedrijfsfeest bekoren en op de dansvloer trekken, van jong tot oud.

Flexibele spetterende band

Natuurlijk kan de band aan het begin van de avond ook rustige muziek spelen op een lager geluidsniveau. Of tijdens het diner kan dit eveneens. Hierdoor kan iedere gast rustig van zijn eten genieten en toch het genot van muziek op de achtergrond hebben. Maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat Coverband Escape helemaal los met de juiste muziek aangepast aan de gasten op uw bedrijfsfeest. Zo zorgt Escape voor een spetterend bedrijfsfeest en personeelsuitje.

Tijdens het feest van de N.S. heeft Escape ook gezorgd voor een bekende artiest. Dit was niemand minder dan Tino Martin. U kunt wel begrijpen dat dit een waar spektakel was. Feestband Escape speelt al meer dan 15 jaar op feesten van de Nederlandse Spoorwegen. Dit moet toch wel iets betekenen.

Grote of kleine feesten

Coverband voor een bedrijfsfeest

Een groot of een klein bedrijfsfeest, het maakt niet uit voor Coverband Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man, maar doet ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Hierdoor is deze band enorm flexibel. Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape uit 3 bandleden bestaat. Een grotere band betekend niet betere of meer gevarieerde muziek. De bühne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band. En de muziek klinkt net zo krachtig en vol.

Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band, dan is ” Escape” een goede keuze livemuziek tijdens uw Bedrijfsborrel of Personeelsuitje.

Escape, de ultieme Coverband uit Den Haag voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Reacties van Bedrijfsfeesten

Bekijk de rest van onze website of doe een informatie / offerte-aanvraag.

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

band bedrijfsfeest

Wat is een coverband

Een coverband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk nummers ten gehore brengen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn, oftewel covers. Het repertoire van een coverband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn.

Coverbands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van één artiest of band... Lees Meer>>>


Zie ook onze andere pagina's:

25 jarig huwelijk