Band met Dj gezocht voor op uw feest? op zoek naar een dj met band voor jouw feest? Is een band alleen niet genoeg wilt uw afwisseling voor uw feest. Dan kan Coverband en bruiloftband in combinatie met een Dj geboekt worden voor jullie bruiloft en jullie feest.

band met dj
Band met DJ

Onze band DJ die heel interactief met het publiek omgaat en al sinds 1988 een spetterend repertoire heeft. Die zeker de avond tot een groot succes kan brengen.

Band met Dj

Op zoek naar een muzikale invulling voor uw feest? Probeer band Escape dan eens een keer en zei zullen u overtuigen van hun succes. En voor diegene die de hele avond willen springen en meezingen? Zonder enkele pauze een is een combinatie mogelijk van de band én een dj op jullie feestavond.

Een leuke combi

Het leuke van deze combinatie is dat er niet één moment van de avond een rustpunt is. En de dansvloer ook in de pauze van de het feest vol kan staan. Natuurlijk wordt het totale repertoire nóg groter en kunnen echt alle wensen, van jong én oud, vervult worden.Wilt u liever af en toe een beetje rust in de tent en gewoon een drankje drinken in de pauze en genieten van een korte pauze met pauzemuziek.

Dan is deze combinatie niet uw ding. Informeer naar de mogelijkheden van de band met DJ voor de gehele avond, het is zeker een hele leuke mogelijkheid om over na te denken.

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan. U kunt ons emaillen of bellen voor meer informatie of een afspraak maken om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, dj s combinatie en prijzen. Kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag band met bruiloft, DJ

Band boeken of meer informatie nodig over de prijsopgave van uw feest vul het onderstaande offerte formulier dan vandaag nog in.

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Of neem direct contact met ons op 06 53126857.

Biografie Coverband Escape

Band biografie

De Nederlandse Coverband Escape is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven toetsenist David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over.

Zij vormde de formatie Escape. Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

1995 was Escape weer helemaal terug

Vanaf 1995 was onze band weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland. En werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Beste coverband van Duitsland

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgol-fiere”. In Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band Escape bij elkaar gebleven toen helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven. Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen. Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

De toekomst

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken. Zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S.
En meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met Joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee. Inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen. Dus in 2019 gaan wij er dubbel zo hard tegenaan!

De geschiedenis van de coverband Escape in beeld.

Band met DJ boeken doe je bij Escape!

Ook voor een goede live band bent u bij coverband Escape voor live muziek aan het juiste adres. Wij spelen door geheel Nederland als het nu in Noord Holland, of Zuid Holland is dat is voor Escape geen enkel probleem.

Zie ook onze andere pagina’s:

Coverband Den Haag

Bruiloft band boeken

Feestband

Live band huren