Band voor bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een Band voor bedrijfsfeesten? Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band? waarbij de dansvloer vol staat. Dan is ”Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw feest, bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Voor elke soort muziek de mooiste lichtshow en de beste live muziek!

Band voor bedrijfsfeesten

Het enorme repertoire bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s. Maar ook de allernieuwste hits uit de top 40. Hierdoor kan de band Escape iedereen op uw feest bekoren en op de dansvloer trekken.

Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan op een lager geluidsniveau. Maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat band Escape helemaal los met de juiste muziek aangepast aan de gasten op uw feest. Voor zowel jong en oud hebben wij de juiste nummers in het repertoire

Flexibele band voor bedrijfsfeesten

Grote of kleine bedrijfsfeesten of evenementen, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man. Niettemin doet het ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Dan bouwen wij gewoon minder apparatuur op.

bedrijfsfeest
Band voor bedrijfsfeesten

Escape, dé band voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten.

Repertoire band voor bedrijfsfeesten

Heeft u een bedrijfsfeest met veel personen van verschillende leeftijdsgroepen? Dan is Band Escape de beste keuze voor uw feest vanwege hun zeer gevarieerde en moderne repertoire van livemuziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Hierdoor weet deze band elke leeftijdsgroep te bekoren, van jong tot oud.

Bedrijfsfeest

Een groot of een klein bedrijfsfeest, het maakt niet uit voor Escape, omdat de geluids- en licht apparatuur professioneel en sterk genoeg is voor minimaal 700 man of zelfs meer. Maar ook doet deze mooie setup het zeer goed bij kleinere feesten van 60 tot 120 gasten. Het geluids- en licht apparatuur van Escape is totaal flexibel en modulair en kan ter plekke en direct aangepast worden aan uw feest en de lokatie waar het feest gehouden wordt. De flexibiliteit heeft zowel betrekking op de afmetingen die wij nodig hebben als het geluidsvolume wat hierdoor zeer goed beheersbaar is.

Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 slechts bandleden, want een grotere band betekent zeker niet betere of meer gevarieerde muziek of een betere show. De bühne ziet er bij Escape vol uit en de muziek klinkt krachtig en overtuigend, maar de prijs is wel wat kleiner als van een grote showband van 6 of meer bandleden.

Tijdens het feest van de N.S. heeft Escape ook gezorgd voor een bekende artiest. Dit was niemand minder dan Tino Martin. U kunt wel begrijpen dat dit een waar spektakel was.

Feestband Escape speelt al meer dan 15 jaar op feesten van de Nederlandse Spoorwegen, dus dit moet toch wel iets betekenen.

Voor ieder feest, groot of klein, bij Band Escape bent u aan het juiste adres!

Band voor bedrijfsfeest

Organiseert u een bedrijfsfeest of evenement en wilt u livemuziek van een goede band, dan is ”Escape een goede keuze” voor ieder feest en elke gelegenheid. Voor professionele livemuziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.


Bekijk de rest van onze website of doe een informatie / offerte-aanvraag.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


 

Zie ook onze andere pagina’s:

Feestband