Band voor bedrijfsfeesten

Band voor bedrijfsfeesten gezocht? Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen en wilt u livemuziek van een goede band? Dan is ”Escape” een goede keuze voor de muzikale omlijsting en livemuziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Band Repertoire

Het enorme repertoire bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de allernieuwste hits uit de top 40. Hierdoor kan de band Escape iedereen op uw feest bekoren en op de dansvloer trekken. Natuurlijk tijdens een diner of aan het begin van het feest kan de band ook rustig aan mooie klanken ten gehore brengen op een lager geluidsniveau. Maar als het dan tijd is om te feesten dan gaat band Escape helemaal los met de juiste muziek aangepast aan de gasten op uw feest. Voor zowel jong en oud hebben wij de juiste nemmers in het repertoire

Flexibele band

Grote of kleine bedrijfsfeesten of evenementen, het maakt niet uit voor Escape. De apparatuur is genoeg voor minimaal 700 man. Niettemin doet het ook zeer goed zijn werk bij een kleiner feest met 60 gasten. Dan bouwen wij gewoon minder apparatuur op.

Laat u niet weerhouden door het feit dat Escape bestaat uit 3 man, een grotere band betekend niet betere of meer gevarieërde muziek. De buhne ziet er bij Escape net zo vol uit als bij een grotere band en de muziek klinkt net zo krachtig en vol. Hierdoor maakt het niet uit dat deze band een kleinere formatie is. Het heeft alleen maar voordelen en meer flexibiliteit.

Band voor bedrijfsfeesten

Escape, dé band voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten.

Bekijk de rest van onze website of doe een informatie / offerte-aanvraag.

Sluit Menu