...

Allround coverband of een Allround live band gezocht? Een band die echt alle soorten muziek kan spelen voor op uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Dan is coverband Escape uw keuze!

Want onze professionele muzikanten spelen niet alleen de grootste hits. Maar ze zijn ook gespecialiseerd in het creëren van de juiste sfeer op ieder feest. Ze spelen live muziek en zorgen altijd voor een onvergetelijke avond.

Wij reizen door heel Nederland om voor onze gasten te komen spelen. Via onze website kunt gemakkelijk en snel een bandboeken voor iedere gelegenheid.

Escape is een echte Allround Coverband en bestaat uit 3 personen. De band speelt een ideale mix van covers in de genres soul, pop en dance. Ze zorgen voor een professionele maar vooral
onvergetelijke muzikale ervaring.

Onze allround live band is te boeken voor diverse feesten en gelegenheden. Zoals festivals, bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten maar ook voor uw huwelijksfeest.

Met hun liefde en passie voor muziek maken ze overal een feestje van. Ze houden van muziek maken en stralen dat dan ook uit op de bühne. Escape bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten.

Goede muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg!. Dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun optredens. Waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat.

Allround Coverband

allround coverband

Band Escape is een allround coverband die speelt bekende muziek voor iedereen. Onze Coverband is gericht op een zeer breed publiek. De juiste muziek spelen is een vak apart Escape weet precies welke muziek er gespeeld moet worden.

Escape speelt op de meest uiteenlopende evenementen. Het muziek repertoire is zeer uitgebreid en wisselend.

Coverband Escape is inzetbaar op elk feest. Zowel grote als kleine bruiloftsfeesten maar ook voor trouw feesten. Uw feest, hun gasten, vrienden en familie staan centraal bij Coverband-Escape.

Maar ook voor Livemuziek voor een bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres.

Allround live band Escape enorm sterk

Als allround live band is Escape enorm sterk omdat de band al sinds 1988 bestaat. Zij hebben niet alleen alle muziekstromingen al meegemaakt maar ook gerepeteerd en gespeeld in allerlei clibs en dancings en op allerlei mogelijke feesten en evenementen..

Altijd een alternatief

Mocht er een verzoek zijn van een nummer die wij niet spelen? Dan hebben wij altijd een ander nummer van dezelfde artiest als alternatief, of een nummer uit dezelfde periode en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment: Die band speelt alles!

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo, hierdoor is Escape een échte allround Coverband!

allround coverband

Repertoire Allround Coverband Escape

Om u te overtuigen hebben wij repertoire lijsten die u hieronder kunt bekijken en/of downloaden.

Check hier onze repertoire lijsten:

 


Interactie met publiek

Onze Allround Coverband zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van sfeer en gezelligheid.
Escape betrekt altijd het publiek bij hun optredens en probeert zo een leuke feeststemming te creëren. Hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest.
Naast het enorme repertoire beschikt Escape over professioneel apparatuur en een mooie lichtshow. Hierdoor klinkt Escape niet alleen goed maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

allround coverband

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume. Of direct het dak eraf. Het kan allemaal bij Band Escape.

Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld. Onze band heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers.

De formatie van Band Escape bestaat uit 3 bandleden. Die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant verrassend om naar onze band te luisteren.

Offerte aanvraag allround coverband

Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Symbolen van de huwelijks jubilea

Coverband Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijks jubilea. Hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.


Zie ook onze andere pagina’s:

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.