12,5 jaar getrouwd? Uw 12,5 jarig huwelijk en jubileum moet uitbundig gevierd worden. Uw jubileum tot een spetterend feest brengen is geen probleem voor Escape. Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft jarenlange ervaring in spelen op bruiloftsfeesten.

Het repertoire is zo uitgebreid dat u ook nog de hits van uw trouwdag van 12,5 jaar geleden zult horen. De band Escape speelt hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week, dus iedereen op uw 12,5 jarig huwelijk hoort muziek uit hun tijd. Ook uw kinderen zullen niet teleurgesteld zijn.

Zelfs in de pauze van de band verzorgen wij de muziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort.