Partyband gezocht? of een partyband boeken? Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of feest gezocht? Er zijn veel partybands te vinden op het internet, maar onze party-band bestaat al sinds 1994. Het unieke aan onze band is de spontane interactie met het publiek en het enorm uitgebreide repertoire.

Maar natuurlijk ook niet te vergeten de flitsende performance en een prachtige lichtshow, en een professionele geluidsinstallatie die zorgt voor een perfect geluid op elke lokatie, groot of klein.


Partyband

Enthousiaste partyband met passie voor muziekpartyband

Passie, enthousiasme, en kwaliteit zijn de eigenschappen waarmee je je, als partyband, onderscheid van andere bands.

Onze band is geen hobbyband die alleen in het weekend speelt maar een professionele formatie en een beroepsband die dagelijks bezig is met het maken van muziek en het uitbreiden van zijn repertoire en het verbeteren van de uitstraling op de bühne.

Dagelijks gerepeteerd

Zo wordt er dagelijks gerepeteerd om de nieuwste hits bij te kunnen houden, hierdoor is onze band uniek in zijn soort!
Ook wordt geregeld de garderobe van de band onder de loep genomen en gekeken of er weer wat nieuwe bühne kleding gekocht kan worden om zo ook met de tijd mee te gaan.

Kortom proberen wij alles tot in de puntjes te verzorgen om uw feest nog beter en mooier te maken.


Partyband repertoire

Bekijk of download hier onze repertoirelijsten:


Partyband Escape


Waarom partyband Escape

Bent u op zoek naar een band die zeer geschikt is voor een party? Een Partyband die inspeelt op het publiek en voor een onvergetelijk optreden zorgt. Kies dan voor partyband Escape, want met hun jaren lange ervaring op feesten en evenementen zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring en professionele muzikale omlijsting voor ieder feest!

Partyband

Het programma van deze band is avondvullend tot maximaal 5 uur. In deze 5 uur speelt Escape meerdere sets van 45 tot 60 minuten en neemt eventueel een korte pauze van 15 minuten. Dit tijdschema is flexibel en wij passen dit aan aan uw wensen en het verloop van uw feest of evenement.

Overal inzetbaar

Hierdoor zijn wij overal inzetbaar op elk evenement, kermis, tentfeest, schuurfeest of privéfeest. Zelfs in een horeca gelegenheid kunnen wij er een knalfeest van maken, zodat uw gasten tot in de late uurtjes blijven hangen.

Voor jong en oud

Is er jong en oud publiek, of juist meer jonger publiek? Geen probleem voor Escape, want door hun enorme repertoire met zelfs de allerlaatste hits uit de Top 40 van deze week is er muziek voor elke generatie op uw feestavond.

Magische mix

Enthousiasme en passie op de bühne zijn een magische mix die Escape al jarenlang onder de knie heeft en al geruime tijd hun publiek mee weet te boeien en te laten dansen tot aan de laatste minuut van uw feest, bruiloft bedrijfsfeest of verjaardag. Hierdoor is onze spetterende formatie een zeer veel gevraagde band in het party circuit van Nederland.


Partyband boeken

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Heeft u nog vragen schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Partyband voor een Bruiloft


 

 

Partyband boeken
Partyband – Partyband boeken

Zie ook onze andere pagina’s:

Band voor bedrijfsfeesten

Feestband bruiloft

Coverband

Allround coverband

Bruiloftbands

Coverband voor een Bruiloft

Coverband voor een bedrijfsfeest

Live band huren

25 jarig huwelijk

Festival band