Coverband boeken? Wilt u een band boeken voor uw bruiloft, trouwerij, bruiloftsfeest, verjaardag, feest, evenement of bedrijfsfeest? Boek dan onze band en wij zullen uw overtuigen.
Zie onze echt reviews maar eens, met al onze tevreden klanten. Leuke bands, leuke muziek en een feest om niet te vergeten zijn de ingrediënten voor een knalfuif.

Door de juiste ingrediënten te gebruiken maken wij van ieder feest een geslaagd feest. Je hebt alle bands al gezien op internet maar bent er nog steeds niet uit? Kom dan eens kijken bij een openbaar optreden van onze band voor meer informatie zie onze agenda.

Waarom een coverband boeken?

Hou je van muziek op een feestje? Band Escape is een professionele coverband, die speelt met passie voor kwaliteit op ieder feest en evenement. Wij verzekeren u een enorm breed repertoire met de allergrootste hits tijdens jullie feest.

Je kunt onze coverband boeken voor de muziekstijl naar uw keuze, Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B en ook Soul en Funk, de huidige top 40, maar natuurlijk zijn wij ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten.

Coverband boeken?  Dan bent u zeker verzekerd van zeer professionele muzikanten. Want sinds 1994 bestaat onze band al, en het is dat stukje vakmanschap dat ons zo uniek maakt. Zo repeteert de band bijna wel dagelijks om zo ook de allernieuwste hits op jullie feest te kunnen spelen. De meeste bands hebben niet zo’n enorm groot repertoire dan wij, dit onderscheidt ons in de hoogste zin van het word van andere bands die u kunt boeken.

Snel een Coverband boeken

Snel een coverband boeken voor jullie feest? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij met u mee. Muzikaliteit en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als band onderscheidt.

Band Escape is een- driemansformatie zij groeide snel en hebben sindsdien een uitstekende naam in Nederland. Hun succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Direct een Coverband boeken

Coverband boeken

Coverband boeken?
kom eerst kijken!

Wij geven u de gelegenheid om eerst te komen kijken bij een van onze openbaar optredens, op deze manier kunt u kennis met ons maken en zelf ervaren alsof u ons geschikt vindt of niet.

Band Escape staat garant voor een spetterend feest vol entertainment. Wij zijn niet zomaar een band, omdat wij alle moderne en laatste nieuwe hits uit de hitlijsten spelen. Dit is iets wat maar weinig bands in Nederland kunnen evenaren.

Tussen de sets door kan onze DJ spelen waardoor er er geen moment van stilte valt. Hierdoor hoort u het gehele feest de muziek van uw keuze.

Een professionele band

Coverband boeken

Coverband Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen met hun vocale kwaliteiten en spontane interactie met het publiek. Vol enthousiasme wordt er door onze band en Dj gespeeld, waardoor elk genre aan bod komt. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B en ook Soul en Funk, maar natuurlijk zijn wij ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten. Kortom een uniek en uitgebreid repertoire wat geen andere coverband heeft.

Wij zorgen continu voor een muzikaal spektakel met veel interactie en show, daarom blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele avond een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele artiesten die geregeld op verschillende podia staan en overal optreden.

Coverband boeken met een totaal pakket

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Coverband boeken?

Coverband boeken
Coverband boeken

Boek dan Coverband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten.

 

Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape. Het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor

iedereen van elke leeftijd leuke muziek gespeeld wordt. Het repertoire bestaat uit hits van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.


Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Nog meer informatie?

Heeft u nog meer informatie nodig over een coverband boeken?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op
Voor en achternaam

Zie ook onze andere pagina’s:

Allround coverband

Bruiloft band boeken

Nederlandse band

Coverband voor een Bruiloft

Live band

Band boeken en inhuren voor jouw feest

Coverband Den Haag

Festival band

Sluit Menu