Coverband voor een feest gezocht? Probeer coverband Escape dan eens coverband Escape is een band die bekende hits van bekende artiesten naspeelt op uw feest en dit op zo’n authentiek mogelijke manier probeert te doen. De beste coverbands spelen bekende hits zo goed na dat het niet te onderscheiden is van het origineel. Zoekt u een zo’n goede coverband voor uw feest, dan is Escape de juiste coverband voor u!

Escape is de ultieme coverband voor uw feest vanwege het unieke en uitgebreide repertoire. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan 00’s en de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band, of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment, die coverband speelt alles! Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo. Alles wat u van een coverband mag verwachten wordt u geboden door Coverband Escape.

coverband voor een feest

Door de flitsende gezellige interactie van de coverband Escape en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de bühne af. Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt Coverband Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek bij hun spel waardoor de dansvloer altijd lekker vol staat!