Bruiloft band boeken of een coverband boeken? Wilt u een goede bruiloftband boeken voor uw bruiloft trouwerij of bruiloftsfeest? Boek dan Bruiloftband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten.

Bruiloft band boeken

Band huren voor een echt knalfeest? Daarom kunt u het beste deze coverband inhuren.Bruiloft band boeken

De dag van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Uw feestavond en bruiloftsfeest tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape. Het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek tussen zit. Van de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Zelf bestemmen Bruiloft band boeken

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Escape heeft al op alle mogelijke bruiloftsfeesten gespeeld. Het publiek op uw bruiloft zijn de gangmakers van uw feest samen met band-Escape.

Bruiloft band boeken
Bruiloft band boeken

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze.

Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over.

Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie.

Voor meer informatie over onze bruiloft band boeken, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Bruiloft band boeken doet u bij Escape!

Bruiloft band boeken? Wij zijn er voor al uw vragen!

Neem contact op met band Escape.

Bruiloftband boeken

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


Huwelijksverjaardag

Echtpaar op hun gouden huwelijk

Een huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum is een moment waarop mensen de dag vieren dat zij een bepaald aantal jaren zijn getrouwd. Zo spreekt men bijvoorbeeld over een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd zijn, of een zilveren huwelijk bij 25 jaar. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt. Lees Meer>>>

Bruiloft band boeken beste prijs van Nederland

Bruiloft band boeken doe je bij coverband Escape. Dus als u op zoek bent naar een geschikte coverband of een live band voor een bruiloft of verjaardagsfeest boek dan Band Escape.

Zie ook onze andere pagina’s:

Sluit Menu