Een Feestband boeken? Voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? De perfecte feestband voor jouw feest sinds 1994 .

Bekijk onze video’s, en honderden echte reviews en zie de ervaringen van onze klanten. Onze band is niet alleen een Feestband maar ook een allround Feestband. Zo kunt u bij ons een Dj én band huren, voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijksfeest.

Feestband boeken dan is Band-Escape de ultieme feestband voor uw feest want. Onze band is niet alleen een Feestband maar ook een allround Feestband. Zo kunt u bij ons  ook een combinatie van een Dj en band huren voor uw feest.

Feestband boeken

Feestband boeken

Bent u geïnteresseerd om onze feestband te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? wij zijn te huren voor uw feest of evenement. Vul het offerte formulier zorgvuldig in of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

De beste feestband op jullie feest?

Er zijn veel bands die dit doen, maar onze band doet dit al sinds 1994. Hierdoor zijn wij op gebied van muziek ervaren en professionele muzikanten.

Onze feestband is gespecialiseerd in feesten, bruiloft en- huwelijksfeest. Maar ook voor een bruiloftsfeest of bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Band Escape zorgt voor een echt feestje!

Gezellige interactie

Door de gezellige interactie van onze “Feestband” en de mooie lichtshow spettert de band letterlijk van de bühne af. Goed muziek spelen is tegenwoordig niet genoeg dus zorgt Escape voor een goede uitstraling en betrekt continu het publiek. Het publiek betrekken bij hun spel is leuk want daardoor is de dansvloer altijd lekker snel vol. Op deze manier kan er een leuk feestje gebouwd worden.

Allround feestband

Allround is Escape enorm sterk, omdat de band al sinds 1994 bestaat. Zei hebben alle muziekstromingen meemaakt, gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat dan ook uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40. De gezellige feestnummers van Hollandse bodem speelt onze feestband natuurlijk ook.

Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief. Van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.
Hierdoor krijgen wij vaak het compliment: Die feestband speelt echt alles!

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo, dit maakt Escape de ultieme Feestband.

Live muziek van Band Escape:

Feestband Escape boeken

Onze Feestband staat garant voor een spetterende feestavond vol entertainment. Escape is niet zomaar een Feestband, wij spelen ook, alle moderne hits uit de Top 40 van deze week.
Zo spelen wij de hele avond of dag.  Maar ook tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest. En dit zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Feestband boeken
Feestband boeken

Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk.

Feestband voor een feestelijke avond

Wij zorgen dat de hele avond de beste nummers elkaar snel afwisselen en er geen pauze valt. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de hele avond boeiend. Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij treden met regelmaat op het podium op.

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een band en een Dj. De mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten. Zo wordt er altijd een professioneel concept neergezet, voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

De formatie

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het constant
verrassend naar deze band te luisteren. Escape heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten. De dag van uw leven moet ook
het feest van uw leven worden.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf. Het kan allemaal Escape heeft al op vele bruiloftsfeesten gespeeld.

Band Escape heeft niet voor niets een “volle dansvloer garantie”. In een aanstekelijke non-stop mix van pop, Latin en dansnummers.

Interactie met publiek

Onze Feestband zorgt voor gezellige interactie met het publiek wat zeer belangrijk is op een bruiloft. Hierdoor heeft iedereen een onvergetelijke feest en geniet van gezelligheid.

Escape betrekt altijd het publiek bij hun spel en probeert zo een leuke feeststemming te creëren. Hierdoor is de gehele avond de dansvloer vol en ontstaat er altijd een spetterend feest.
Naast het enorme repertoire beschikt Escape mede over professioneel apparatuur. En een zéér mooie lichtshow, hierdoor klinkt Escape niet alleen goed maar ziet de band er ook nog eens vet uit.

‘De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier is zo uniek. Hierdoor is een optreden van Escape voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis’

Feestband boeken

Symbolen van de huwelijks jubilea

Feestband Escape wil nog iets leuks vermelden over het huwelijks jubilea. Daarom vind u hieronder alle symbolen vanaf 14 dagen tot 90 jarige jubileum.