Live band Escape bestaat al sinds 1988, de band is goed op elkaar ingespeeld en het repertoire is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de live-band nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. De unieke en uitgebreide muziek keuze maakt Escape ook de juiste band voor uw bruiloft of welk feest dan ook, omdat de band zich direct aan kan passen aan de mensen die op uw feest aanwezig zijn.

Live band
Live band

Liveband

Onze Live band staat garant voor een  spectaculaire feestavond vol entertainment. Liveband Escape is niet zomaar een Live band, wij zijn veelzijdig en spelen alle moderne hits. Coverband Escape beschikt over een breed repertoire  die alles Live afspeelt. De muziek keuze varieert van de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, en natuurlijk is het Hollandse “meezing” repertoire ook volop aanwezig. Ook kunt denken aan Salsa en Merengue. Onze professionaliteit en veelzijdigheid maken ons flexibel en passend aan uw wensen, het is tenslotte uw Feest! Ieder feest dat wij verzorgen worden de repertoire/muziekstijlen volledig ingevuld naar uw wens.

Live band en professionals

Wij zijn niet alleen professionals maar ook betaalbaar voor iedereen!

Coverband Escape is te boeken vanaf € 1245,- inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow, voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten, geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest.

Live band

Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd en tevens kunnen DJ’s, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons “inprikken”.

Hierdoor scheelt het u bij evenementen of feesten met extra artiesten elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ.

Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op uw feestlocatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is en hier heel veel uren gemaakt worden.

Live band

De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het constant verrassend naar deze band te luisteren.

Totaal pakket Live Band

Live band met DJ

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Ook is het mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix-kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? wij zijn te huren voor uw feest of evenement. Vul onze offerte formulier zorgvuldig in of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er voor al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij streven ernaar razend snel te reageren op uw vragen en/of offertes. Zeker zullen wij dezelfde dag nog contact opnemen.

Zie ook onze andere pagina’s

Coverband Zoetermeer
Bruiloftband Zoetermeer
Livemuziek voor een bedrijfsfeest
Coverband
25 jaar getrouwd
Band DJ
Band huren voor een bruiloft
Feestband voor een bruiloft
Liveband huren
Coverband boeken en huren
Band informatie
Coverband Zaandam
Coverband Nijmegen
Coverband Hoofddorp
Offerte aanvraag
Bruiloftbands
Bruiloft DJ inhuren beste prijs in heel Nederland
Coverband Venlo
Coverband Dordrecht
Coverband Tilburg
Coverband Leiden
Coverband Enschede
Coverband Zwolle
Repertoire coverband Escape
Cover band bruiloft
Bruiloft band
Band voor bedrijfsfeesten
Band voor een bruiloft of huwelijksfeest
Band voor mijn trouwerij
Band biografie

Live band bruiloft
Sluit Menu