Coverband Den Haag reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen voor uw bruiloft in de omgeving van Den Haag? Of een band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band, muziekgroep reist graag voor u door het hele land om bij uw te komen spelen. Zie onze echte reviews eens, en woon een optreden bij alvorens jullie een band bij ons boeken.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder feest tot een knalfuif brengen, het is dat stukje vakmanschap en persoonlijke aandacht dat wij aan ieder feest tot in de puntjes goed verzorgen!

Coverband Den Haag

Onze coverband staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment.  Deze Coverband is niet zomaar een band, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de Hollandse krakers zijn wij niet vergeten.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij spelen, op een muzikaal verantwoorde wijze, de nummers achter elkaar en in de juiste volgorde aangepast aan uw feest. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele tijd een spetterend geheel. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden door geheel nederland op.

Totaal pakket Coverband Den Haag

Coverband Den Haag levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feestje voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Als u direct een band wilt boeken ga dan naar onze boekingspagina toe

Coverband uit Den Haag

coverband Den Haag
Een Coverband voor een feest, bruiloft

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten of gasten op uw gelegenheid mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire uitgebreid aanwezig!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze coverband spelen wij niet alleen in de regio Den Haag / Zuid-Holland, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

 

Social Media

Natuurlijk kun u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij voeren ons vak al sinds 1994 in deze bezetting uit. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn.

Wij als muzikanten en artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Het is gratis en vrijblijvend!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor Coverband Den Haag 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in
Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

Band Escape reist door heel Nederland.

Coverband Den Haag
Coverband Den Haag

Of navigeer verder:

Almere Den Bosch Groningen Rotterdam
Amersfoort Den Haag Haarlem Tilburg
Amsterdam Deventer Hoofddorp Utrecht
Apeldoorn Dordrecht Leeuwarden Venlo
Arnhem Eindhoven Leiden Zaandam
Breda Emmen Maastricht Zoetermeer
Delft Enschede Nijmegen Zwolle

 

Coverband Den Haag
Band Escape een van de beste allround coverbands in NL!