Coverband Almere reist door geheel Nederland om bij u te komen spelen voor uw bruiloft in de omgeving van Almere? Of een band voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band, muziekgroep reist graag voor u door het hele land om bij uw te komen spelen. Zie onze echte reviews eens, en woon een optreden bij alvorens jullie een band bij ons boeken.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder feest tot een knalfuif brengen, het is dat stukje vakmanschap en persoonlijke aandacht dat wij aan ieder feest tot in de puntjes goed verzorgen!

Coverband Almere

Onze coverband staat garant voor jou spetterende feestavond vol entertainment.  Deze band is niet zomaar een band, wij spelen alle moderne hits. De hele avond of dag en tussen de sets door speelt onze DJ, zo ontstaat er een spetterend feest dat zorgt voor de muziek naar uw keuze.

Coverband Escape bestaat uit drie muzikanten die elke dansvloer vol krijgen. Vol enthousiasme wordt er door onze Dj en band gespeeld, zo goed als elke genre komt aan het bod. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B maar ook Funk. En natuurlijk de Hollandse krakers zijn wij niet vergeten.

Bruiloften bedrijfsfeesten

Wij spelen, op een muzikaal verantwoorde wijze, de nummers achter elkaar en in de juiste volgorde aangepast aan uw feest. Zo blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele tijd een spetterend geheel. Band Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele muzikanten, zij staan met regelmaat op verschillende podia en treden door geheel nederland op.

Totaal pakket coverband Almere

Coverband Almere levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feestje voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Coverband Almere boeken

Coverband Almere
Coverband Almere

Live muziek van een coverband is toch het allerleukste om je bruiloftsgasten of gasten op uw gelegenheid mee te verrassen!

Het repertoire van onze band varieert van: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natúúrlijk is het Hollandse meezing repertoire uitgebreid aanwezig!

Mochten jullie onze band in combinatie met een DJ willen boeken is dit natuurlijk ook mogelijk, hierdoor zijn jullie verzekerd van de gehele avond non-stop goede muziek en spetterende entertainment!

Met onze band spelen wij niet alleen in de regio Almere / Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland, maar op alle locaties door geheel Nederland. Daarom is het voor ons geen enkel probleem het hele land door te reizen om op jullie feest te komen spelen.

Social Media

Natuurlijk kun u op Google een hoop coverbands vinden, maar wij voeren ons vak al sinds 1994 in deze bezetting uit. Zie onze reviews eens en wij zullen uw overtuigen van ons jarenlange succes en ervaring. Check ook onze social media platformen zoals Facebook en Instagram en natuurlijk ook YouTube en LinkedIn.

Wij als muzikanten en artiesten streven er altijd naar om het publiek op ieder feest los te krijgen.

Offerte aanvragen? Het is gratis en vrijblijvend!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor Coverband Den Haag 
06 53 12 6857

Of vul onderstaand formulier in

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte

Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

Band Escape reist door heel Nederland.

Coverband Almere
Coverband Almere

Wat is een Coverband?

Wat is een coverband? Wat voor repertoire speelt een coverband? Is zo’n band wat voor mijn feest of evenement?

Coverband Almere

Een groep muzikanten die herkenbare en bekende liedjes naspelen. Deze nummers staan bekend als covers. Ze spelen dus geen eigen werk of songs die ze zelf geschreven hebben. Hierdoor zijn coverbands uitermate geschikt voor feesten.

De feesten en plekken waar coverbands over het algemeen veel spelen zijn. Onder andere bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten en in muziekcafés of strandtenten. Maar natuurlijk ook op een kermis, dorpsfeest of een tentfeest.

 

Band repertoire

De liedjes in het repertoire van een coverband zijn van verschillende genres en uit verschillende tijden. Deze tijden worden vaak 60’s, 70’s, 80′, 90, 00’s of 10’s genoemd. Natuurlijk verwijzen deze termen naar de decennia dat deze nummers geschreven zijn en populair waren.

Voordeel van een Coverband

Coverband Almere
Coverband in Almere

Het grote voordeel van dit soort bands is dat deze een zeer breed repertoire hebben. Hierdoor speelt deze band muziek voor iedere leeftijdsgroep en naar ieders smaak. Dit is het tegenovergestelde van wat een tributeband doet. Dit soort bands speelt alleen maar het repertoire van één artiest of band.

Verschillende Coverbands

Natuurlijk zijn er veel verschillende coverbands. Je hebt rock-coverbands, die overwegend rock-covers spelen. Natuurlijk zijn er ook soul of top 40 coverbands. De namen zeggen eigenlijk direct al wat voor soort repertoire deze coverbands hebben.

Coverband bruiloft of bedrijfsfeest

Zeer populair op bruiloften en bedrijfsfeesten zijn deze bands vanwege hun brede repertoire. Doordat meestal op dit soort feesten gasten van alle leeftijden aanwezig zijn, is het essentieel dat de band muziek voor iedere leeftijdsgroep kan spelen.

Of navigeer verder:

Coverband Almere Den Bosch Groningen Rotterdam
Amersfoort Den Haag Haarlem Tilburg
Amsterdam Deventer Hoofddorp Utrecht
Apeldoorn Dordrecht Leeuwarden Venlo
Arnhem Eindhoven Leiden Zaandam
Breda Emmen Maastricht Zoetermeer
Delft Enschede Nijmegen Zwolle

 

Zie ook onze andere pagina’s:

Nederlandse band