Coverband boeken? Wilt u een band boeken voor uw bruiloft, trouwerij, bruiloftsfeest, verjaardag, feest, evenement of bedrijfsfeest? Onze professionele en spetterende band zorgt altijd voor een geslaagd feest en een onvergetelijke feestavond!

Coverband Escape reist door geheel Nederland om bij u te komen optreden voor uw bruiloft. Of een coverband voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in heel Nederland? Onze band verzorgt hun optredens met veel passie en vreugde waardoor u het mooiste feest van uw leven beleefd.

Coverband boeken

Coverband Escape staat garant voor een spetterende feestavond vol entertainment. Band Escape is niet zomaar een band omdat wij alle moderne en laatste nieuwe hits uit de hitlijsten spelen. Dit is iets wat maar weinig bands in Nederland doen.

Tussen de sets door speelt onze DJ waardoor er een spetterend feest ontstaat en er geen moment stilte valt. Hierdoor hoort u het gehele feest de muziek van uw keuze. U kunt de muziek tussen de sets van de band door zelf bestemmen en van te voren aangeven wat u graag wilt horen. Alsmede kunt u ook aangeven wat u het liefst van de band wilt horen.

Onze repertoirelijst staan op de site onder repertoire en daar kunt u altijd een keuze uit maken.

Coverband Escape beste van Nederland

Coverband Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen met hun vocale kwaliteiten en spontane interactie met het publiek. Vol enthousiasme wordt er door onze band en Dj gespeeld, waardoor elk genre aan bod komt. Van Rock tot Dance, House en Happy Hardcore, van Pop tot Rap en R&B en ook Soul en Funk, maar natuurlijk zijn wij ook de Hollandse krakers en meezingers niet vergeten. Kortom een uniek en uitgebreid repertoire wat geen andere coverband heeft.

Wij zorgen continu voor een muzikaal spektakel met veel interactie en show, daarom blijft uw feest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest de gehele avond een spetterend feest. Coverband Escape is op elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke feestavond. Onze band bestaat uit 3 professionele artiesten die geregeld op verschillende podia staan en overal optreden.

Coverband boeken met een totaal pakket

Onze band levert u een totaalpakket aan met zowel band als DJ. Hierdoor is het ook mogelijk om te combineren tussen een feestband en een DJ. Met de mix kwaliteiten en beats van onze DJ en de jarenlange ervaring van onze muzikanten, wordt er altijd een professioneel concept neergezet voor een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Bent u geïnteresseerd om onze band te boeken voor uw feest, huwelijk of bruiloft? Wij zijn te huren voor uw feest of evenement.

Coverband boeken

Boek dan Coverband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten.

Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape. Het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek gespeeld wordt. Het repertoire bestaat uit hits van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen. Of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal. Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.

Ook in de pauze goede muziek

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen.

Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Coverband boeken
Coverband boeken

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben, zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een feest van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Aanvraag informatie en/of offerte


 

 


Nog meer informatie?

Heeft u nog meer informatie nodig over een coverband boeken?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om uw wensen te bekijken.

Neem contact met ons op
Voor en achternaam

 

Coverband boeken

 

Zie ook onze andere pagina’s:

Livemuziek voor een bruiloft

Coverband en DJ

Feestband

Allround coverband

Sluit Menu