Coverband boeken? Wilt u een coverband boeken voor uw bruiloft, trouwerij, bruiloftsfeest, verjaardag, feest of bedrijfsfeest?

Boek dan Coverband Escape, de ultieme band voor bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten, verjaardagen, feesten en bedrijfsfeesten.

Uw feestavond tot een spetterend einde brengen is dagelijkse kost voor Escape, het repertoire is zo enorm en uitgebreid dat er voor iedereen van elke leeftijd leuke muziek gespeeld wordt. Het repertoire bestaat uit hits van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week.

Het verloop van de feestavond kunt u geheel zelf bestemmen, of wij nu rustig aan moeten beginnen op een laag volume of direct het dak eraf, het kan allemaal, Coverband Escape heeft al op alle mogelijke feesten gespeeld.

Ook in de pauze van de band verzorgen wij de pauzemuziek en kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou willen horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Coverband boeken

Vanwege de kleine bezetting van Escape is de band zeer flexibel met de ruimte die zij nodig hebben, zelfs in een zeer kleine zaal kan Escape hun apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een feest van meerdere honderden personen komen wij niets tekort en kunnen wij makkelijk concurreren met een 5 of 6-mans formatie.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Sluit Menu