Band boeken en huren of een live band boeken dat doet u natuurlijk bij Coverband-Escape want sinds 1988 zijn wij al actief met onze professionele Live-band.

Wij zijn niet alleen professionals maar ook betaalbaar voor iedereen!

Band prijzen

band boeken

Coverband Escape is momenteel te boeken vanaf € 1245,- inclusief geluid en een hele nieuwe en mooie lichtshow, voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten, geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest.

Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd en tevens kunnen DJ’s, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons “inprikken”.

Bij evenementen of feesten met extra artiesten scheelt dit u elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ. Minimaal 2,5 uur voor de aanvang van het feest zullen wij op lokatie aankomen.

Waarom wij op ieder feest eerder aanwezig zijn is om onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen, u ziet dat het geheel met op en afbouwen en spelen een behoorlijke lange dag is, en hier heel veel uren gemaakt worden.

Band boeken of huren voor een spetterend feest?

Er is toch niets leuker dan op een feest volop te genieten van de live muziek! Onze band boeken of huren is een goede en logische keuze. Dus bent u opzoek naar een goede en betrouwbare band? Maak dan kennis met Coverband Escape. Voor iedere gelegenheid of feestje kunt u bij ons terecht voor een professionele en spetterende band!

band boeken

U kunt bij band Escape terecht voor bijvoorbeeld live muziek voor een bruiloft, maar ook voor een bedrijfsfeest of een huwelijksfeest maar net zo goed voor een evenement. Kortom onze band is voor ieder soort feest te boeken of te huren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, wilt u een feest om nooit meer te vergeten? Met heerlijke live muziek, boek dan band Escape en zij zullen uw overtuigen van hun expertise. Een band huren of boeken is heel snel geregeld! Ga hier onder naar onze informatie / Offerte aanvraag voor meer informatie of een offerte op maat.

Ga naar ons vrijblijvend offerte formulier toe, het is gratis en gemakkelijk in te vullen en binnen enkele minuten aangevraagd. Wij zijn er voor al uw vragen.

Een band boeken voor de allerbeste live muziek

band boeken

Mensen houden al eeuwen van muziek. Eigenlijk kan muziek alles, het kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen, verdrietig maken of kippenvel geven. Muziek kan je tot rust brengen, maar ook in beweging zetten. Het is bekend dat muziek een enorme invloed op de mens heeft.

Live band huren die jouw event of feest voorziet van de beste live muziek. Bij welke soort gelegenheid je ook een band zoekt, Escape heeft keer op keer een passend aanbod. Een band boeken of huren doe je daarom via band-Escape je hebt direct contact met onze band zelf en bovendien wordt de mogelijkheid geboden om muziekfragmenten te beluisteren via onze Soundcloud en Spotify.

Waarom een band boeken bij Coverband-Escape?

Een band huren bij Coverband Escape heeft veel meerwaarde voor uw feest. Coverband Escape bestaat al sinds 1988, de band is goed op elkaar ingespeeld en het repertoire is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Wekelijks repeteren de leden van de band Escape nieuwe nummers om de hitlijsten bij te houden. Voor de beste prijs gaat u naar Coverband-Escape toe!

Heb je vragen over de boeking die je hebt gedaan? Je kunt altijd contact opnemen met Escape, wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Vragen of meer informatie nodig? Wij helpen je graag verder, vul hier onder onze gratis contact formulier in. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk te reageren op uw vragen en wensen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij zijn er voor al uw vragen en wensen.

Voor en achternaam

Zo kunt u terecht voor een bruiloft band te boeken of voor bruiloft muziek,  of een band met DJ, maar ook voor een band voor een bruiloft of huwelijksfeest en feestband voor uw bruiloft. Wilt u een bruiloft dj inhuren voor de beste prijs van Nederland? Boek vandaag nog! Zie ook onze coverband en DJ mogelijkheden.

Sluit Menu