Bruiloft DJ inhuren of een band huren voor een bruiloft? Dan bent u bij coverband Escape aan het juiste adres want bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Met Band Escape boekt u gegarandeerd een professionele bruiloft DJ. Wilt u graag een band met een bruiloft DJ voor op uw feest? Is een band alleen niet genoeg?

Houdt u van afwisseling voor op uw feest dan kunt u Bruiloft band Escape in combinatie met een DJ boeken.

 

bruiloft dj
Bruiloft dj

Jullie bruiloft DJ

Jullie bruiloft met een bruiloft DJ, zal en moet een knalfeest worden. een fantastische sfeer, muziek, dansen en lachen. Kunt u het al een beetje inbeelden? Maar je vraagt je zelf af hoe gaan we dit doen? Hoe maken wij als bruidspaar er de avond van ons leven van?

Een band met een zangeres of een DJ? Of misschien een zanger? wilt u meer informatie? neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. wij helpen uw als bruidspaar graag op weg.


Als u nu kiest voor een bruiloft DJ of een bruiloft band. Wij zorgen ervoor dat het de avond van uw leven wordt. De mogelijkheden bij onze band zijn eindeloos en altijd van hoogwaardige kwaliteit.

 

interactief met het publiek

De band Escape een band is die heel interactief met het publiek omgaat en een spetterend repertoire heeft. En voor diegene die de gehele avond willen springen en meezingen, zonder enkele pauze, is er een combinatie mogelijk.

Het leuke van deze combinatie is dat er geen moment van de avond een rustpunt is. En de dansvloer in de pauze van de band vol kan staan. Natuurlijk wordt het totale repertoire nog groter en kunnen alle wensen vervult worden.

Wilt u liever af en toe een beetje rust in de tent en gewoon een drankje drinken in de pauze. Genieten van een korte pauze met pauzemuziek, dan is deze combinatie niet uw ding. Informeer over de mogelijkheden van een bruiloft DJ voor de gehele avond, het is zeker een hele leuke mogelijkheid om over na te denken.

Bezoek ons eerst voordat u een bruiloft DJ boekt

bruiloft dj
Bruiloft dj

U kunt ons bezoeken in verschillende openbare gelegenheden die in onze agenda staan. U kunt ons ook e-mailen of bellen voor meer informatie. of om bij ons te komen kijken.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting, Bruiloft DJ combinatie en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van een bruiloft DJ, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

Offerte aanvraag Bruiloft DJ

Offerte aanvraag

Band biografie

De Nederlandse Coverband Escape is in 1988 onderweg in Duitsland ontstaan. In de chaos van wisselende bandleden uit een andere band uit Nederland bleven keyborder David Heutink uit Den Haag en bassist Wouter Weiland uit Nieuwegein over. En zei vormde de formatie Escape.

Na korte tijd voegde Bobby Waidyasekera uit Sri Lanka zich bij de band. De basis was gelegd en Escape zou de volgende 7 jaar succesvol in alle clubs en discotheken in geheel Europa spelen.

Vanaf 1995 was Escape weer helemaal terug in Nederland en hadden veel succes op Scheveningen in clubs zoals de Big Bell en Beach Club Peukie. Al snel speelde de band in verschillende zaken door geheel Nederland en werden veel geboekt als bruiloftband en feestband op bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Montgolfiere Frankfurt

In 2000 ging Escape nog één keer terug naar Discotheek “Montgolfiere” in Frankfurt om de titel ” Beste Coverband in Duitsland ” in ontvangst te nemen. Meerdere bands die door geheel Europa speelde deden hier aan mee en Escape won de titel. Wij waren hier zeer trots op en het was een bekroning op onze jaren hard werken in het buitenland.

David, Wouter en Bobby zijn tot begin 2014 in de band bij elkaar gebleven tot helaas, wegens privé-omstandigheden, Bobby de band heeft moeten verlaten.

Zangeres Joleen

Inmiddels is de zangeres Joleen al weer totaal ingewerkt en een volwaardig lid van Escape geworden. Deze nieuwe formatie heeft een perfecte chemie en zij zullen zeker in de traditie van Escape nog lang bij elkaar blijven.

Joleen is een zeer goede zangeres met een stem die zo flexibel is dat zij eigenlijk elke stijl goed kan zingen. Wij zijn daarom ook heel blij met Joleen als de nieuwe zangeres en boegbeeld van Escape, deze frisse wind zal de band Escape opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Het jaar 2017 was vol leuke optredens en verrassingen uit onverwachte hoeken, zoals het feesttent optreden bij Café Ome Dries te Slagharen en het megafeest van de N.S. en meerdere nieuwe horeca gelegenheden die interesse getoond hebben.

De formatie met Joleen is een succes en daar zijn wij heel blij mee, en inmiddels weten wij ook dat 2018 een heel goed en leuk jaar was, met mooie optredens en terugkerende klanten en aanvragen, dus nu gaan wij er dubbel zo hard tegenaan in 2019!

De geschiedenis van de coverband Escape in beeld.

Einde bruiloft DJ pagina.


Zie ook onze andere pagina’s:

Live band huren